lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vieraskynä: Nail Addict

Hei Pitkät Kynnet -blogin seurailijat! Tänään teille esittäytyy Masa, Nail Addict blogin kirjoittaja.Hullaantuminen kynsilakkoihin tapahtui aika lailla tasa kaksi vuotta sitten, pari päivää ystävänpäivän jälkeen vuonna 2012. Lukiolle tuotiin Aden Cosmeticsin "lahjakortteja" joilla sai hakea yhden kynsilakan ilmaiseksi. Kävin hakemassa vaaleanvioletin lakan, joka tällä hetkellä on jo ollut aikoja käytettynä. Sillä yhdellä lakalla sekä aiemmin omistamallani (myöskin vaaleanvioletilla, mutta tässä oli myös hopeista shimmeriä!) Givenchyn lakalla lakkailan pari kuukautta, kunnes samaisessa Aden Cosmeticsissa oli lakkoja 10€/6kpl tai jotain vastaavaa. Tietenkään en tilaisuutta voinut jättää käyttämättä ja mukaan tarttui muutaman meikkijutun lisäksi moniväriglitterlakka, kirkkaan vihreä creme, Essien Jamaica Me Crazyn värinen lakka, sininen jelly, valkoinen lakka (joka oli muistaakseni hyvä sellainen!) sekä aluslakka. Samalta reissulta nappasin myös itselleni kaksi koristelulakkaa, oranssin ja keltaisen. Myöhemmin kävin hakemassa päällyslakan kokoelmiini.

Yllä luetelluista lakoista se sitten lähti, ja jossain vaiheessa tajusin myös, että samaa lakkaa voi laittaa useammankin kuin yhden kerroksen, ja se glitterlakka näyttää hyvältä muidenkin lakkojen päällä! Kokoelma karttui pikkuhiljaa, lähinnä flormareita, wet'n wildejä sekä wild&mildejä epäilisin olleen. Ja uskaltauduin jopa kokeilemaan niitä koristelulakkoja, ja otin ensimmäisestä "koristelustani" jopa kuvan! Voi sitä onnen tunnetta silloin :D Nämä taideteoksen näettekin vieressä.

Haha. Ja miten lyhyet kynnet! Aika.. pelottavat. Mutta hei, jostakin on lähdettävä! Pikkuhiljaa sitä on tullut kehityttyä, ainakin toivon kovasti niin!

Ylempänä olevat kynnet on tehty pari kuukautta hurahtamisen jälkeen, alkaa jo näyttää ihan hyvältä! Leimauskamatkin olin jo hankkinut :D Ja pitänee vissiin koittaa uudestaan Gina Tricotin Goldin leimaukseen, en muistanutkaan että se on leimannut noin hyvin!

Mutta jos kuitenkin tultaisiin nykyaikaan näistä menneiden muisteluista. Ikää löytyy 18 vuotta, perheessä isä, äiti, pikkusisko, -veli, koira ja kissa! Poikaystäväkin kaiketin voidaan jo laskea perheeksi. Lakkoja löytyy tällä hetkellä suurinpiirtein 120, luku on ihan sopiva mulle, siinä 150 alkaa menemään paniikin raja. Kyllähän sitä välillä miettii mitä kaikkea silläki rahalla olis voinu saada, mutta puolustelen tätä kuten moni muukin lakkailija; käyn baarissa erittäin harvoin ja alkoholia käytän muutenkin vähän, en tupakoi ja kaikenlaisilla shoppailureissuilla pyrin ostamaan vain mitä tarvitsen.

Geelivermeet tuli hommattua lokakuun alussa, ja siitä lähtien aktiivisemmin ja epäaktiivisemmin on tullut puuhailtua niidenkin parissa. Omat kynnet mulla on aina ollut suhteelliset vahvat, että ne varmaankin olisivat pärjänneet ilmankin geelivahvistuksia. Kaikkea kuitenkin pitää kokeilla, ja nyttemmin on siis myös mulla geelikynnet. Kynsien muoto on mantelimainen tällä hetkellä, saa nähdä kohta muutan sen takaisin taltaksi. Tuskin ihan heti, koska olen niin tykästynyt näihin. Suuri unelma olisi saada oikein pitkät stiletto kynnet (esim. tällaiset). Kovin montaa päivää sellaisia en varmaankaan pystyisi pitämään, mutta edes muutaman päivän ja olisin onnellinen! Ja uskon kyllä, että niidenkin kanssa oppii elämään :D Ylioppilasjuhliini olen suunnittelut, että yrittäisin itse tehdä vastaavanlaiset, saa nähdä!

Loppuun mulla olis teille vielä tutoriaali ns. Distressed koristelutyylistä, harjoitussormi saa toimina havainnollistajana :)

1. Lakkaa aluslakalla ja pohjavärillä.
2. Valitse toinen lakka, mieluusti hieman pohjaväriä tummempi. Pyyhi sutia pullon reunaan niin kauan, että se on lähes lakaton.
3. Tee muutama siveltimenveto kuivuneen pohjalakan päälle.
4. Toista 2 & 3 kohdat vielä yhdellä tai kahdella värillä, itse tykkään laittaa mustan värin päällimmäiseksi.
5. Lisää päällyslakka!

Itse käytin näitä lakkoja:
Essence - Upper green side
Essie - Naughty Nautical
Seppälä Tiia Vanhatapio - Moss
Seppälä Tiia Vanhatapio - Black bird


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...