keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

OPI Designers Series -kynnet

Olin viikonlopun Himoksella kaukana internetistä, tietokoneesta ja itseasiassa kännykkäkin jäi sängylle lepäämään. Tarkoitus näin toimistossa työskentelevänä oli keskittyä ulkoilmaan hyvässä seurassa. Ajettiin työporukan kanssa minibusseilla Himokselle, jossa odotti kolme hulppeaa mökkiä. Bilemökki, palju mökki ja "grandma cottage". Itse olin palju mökissä, jossa todellakin paljusta nautittiin. Lunta ei ollut kuin rinteissä ja osa menikin laskettelemaan. Itsellänikin oli alunperin tarkoitus lasketella, mutta kaunis ilma ja hyvät lenkkimaastot veivät voiton ja tehtiinkin pienellä porukalla lenkki, joka päätyi Himoksen Rinneravintolaan megasalaateille ja after skiille;) Ilta päätyi HimosAreenalle, jossa ikähaitari oli suuri, mutta silti oli hauskaa. Viikonloppuna tuli saunottua, syötyä, nautittua auringosta ja tietenkin paljuiltua poreissa paljon!

Nyt tulee kuvaa molemmista koristelluista käsistä. Monesti kuvaan vain vasemman, koska ne hienommat ja kuvaaminen helpompaa oikealla kädellä. Nyt jalustan, kameran ja lampun kanssa tappelemalla sain kuvaa myös oikeasta kädestä.


Kynsillä: 

OPI: DS Luxurious
Rival de Loop: Black


Tuo OPIn lakka on ihana luottotuote. Peittää hyvin, levittyy kauniisti sotkeamatta ja kuivuu nopeasti. En käyttänyt edes pikakuivattajaa näihin kynsiin. Koristelu on selkeä ja helppo kuitenkin tuoden kauniisti pituutta kynsiin.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hauskalta reissulta! Eritoten se mökin palju... =)

    Ja tuo DS Luxurious on kyllä ihana lakka, mä tykkään kovasti kanssa siitä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...