sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Naistenpäivän shoppailut

Työpaikalla jokaista naista muistettiin jo perjantaina ruusujen muodossa ja kotiin tullessani laitoin omani kynsipöydälleni. Illalla koiran kanssa lenkillä kerättiin pajunkissoja, jotka koristanvan vessaa ja keltaiset tulppaanit ruokapäytää. Tänään on nautittu +6asteesta ja auringonpaisteesta. Illemmalla kävin shoppailemassa itselleni uudet kevätnilkkurit ja jostain kumman syystä muutama kosmetiikkatuote eksyi mukaan. Kuitenkin kolme tuntia shoppailtuani itselleni rauhassa kaikkea, en pystynyt millään tuhlaamaan niin paljoa rahaa, joka meni 10minuutin hevoskauppa vierailussani. Ihme rahareikä tuo hevonen, älkää hankkiko, jos haluatte pitää rahanne lompakossa;)

Niihin tuotteisiin, jotka sain itselleni hankittua.


Ostin ihanat nahkanilkkurit, jotka olivat tarjouksessa puoleen hintaan. Kävelin pitkin kauppaa ja höpöttelin myyjälle samalla sovittaen monia monia eri kenkiä. Tarkoituksena ostaa myös mustat peruskorkkarit, mutta haaveeksi jäi. Ruusu on naistenpäiväruusu. Lumenelta nappasin mukaani valokynän, joka testauksen jälkeen vaikuttaa toimivalta tuotteelta. Lakoista mukaan tuli kolme Essien lakkaa, joista kaksi on Mademoisellea. Toinen on menossa pikkusiskojen äidille, joka Tallinnana laivalla haikaili tuon perään, joten ajattelin yllättää hänet. Itselleni otin toisen, jotta saisin tietää onko niin himottava. On a silver platter on jo pullossakin niin kaunis, ettei sitä voinut hyllyyn jättää.


Essien Mademoiselle ei edes erotu tikusta. Kuva ei hämää vaan kahdella kerroksella en luonnonvalkoisesta tikusta huomannut melkein mitään. On a silver platter on kaunis ja todella glitterinen. Glittereitä ei tarvitse kaivaa pullosta vaan niitä tulee runsaasti kerrallaan.


Tässä lakat lähietäisyydeltä. Keskimmäinen on todella upea, Mademoiselleen en nyt lämmennyt ja sitä tarvitsee neljä kerrosta näkyäkseen. Ei sovi tällaiselle räikeistä väreistä pitävälle. On a silver platter on kuitenkin upea lakka.2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...