sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Iso kynsimiittipostaus: kun 15 kynsihörhöä laitetaan samaan tilaan..

En ole tekemässä kynsimiitistä osa 1,2,3 ja 4 postauksia vaan kaikki tulee tähän samaan postaukseen. Milja, Hanna ja Shiny järjestivät eilen kynsibloggaajille ihanan miitin Miljan luona. Meitä oli yhteestä 15 kynsihörhöä ja päälle pari kissaa ja kani.

Olin tullessani varannut eksymisvaraa, kun oltiin etukäteen varoitettu, että perille saattaa olla vaikea öytää. Vahingossa kuitenkin löysin heti perille, joten ajoissa oltiin. Heti ensimmäisenä laitettiin itseemme nimilaput, jossa myös bloginkin nimi, joka helpotti muihin tutustumista. Suurin osa oli tuttuja naamoja, mutta mukana oli myös uusia tuttavuuksia, joihin oli mukava tutustua.

Muut kynsibloggaajat: Teemaan sopien kaikilla kynnet illan teemaan sopien. Omat kynteni ovat tummanpunaiset kynnet oikealla puolella alhaalla.


Fresita oli todella anteliaasti sponssannut pikkupulloillaan, joilla otettiin alkumaljat ja niitä nautiskeltiin iltaan asti. Ruokapöytä oli herkullisen näköinen ja onneksi moni saapuikin mahat muristen paikalle. 


Kahvila & Lifestyle Lineea tarjosi suurimman osan ruoista ja JuhlaCenter ruokatarvikkeet muiden koristeluiden lisäksi.

Jälkiruokana oli herkullinen vadelmajuustokakku, joka täytti yhden palan jälkeen jo niin paljon, että Cupcakesit jäivät omalta osaltani vain ihailun kohteeksi. 


Tuotepussien lisäksi meillä oli arvontapöytä, josta jokaiselle oli yksi palkinto. Itselleni tuli Zoyan Kimmy lakka ja MoYou Londonin rakkausaiheinen leimauslaatta. 


Jokaiselle oli tuotepussi, joka sisältsi vaikka mitä uutta.
Kaikkialkoivat heti tutkimaan orannsien lahjapussien sisältöä innokkaana. Kokemuksia, ihailuja ja ihmetyksiä jaettiin keskenään tiiviisti.


Tässä oman pussini sisältö. Paljon tuli kaikkea mielenkiintoista testailtavaksi.


MoYou Londonin leimauslaatan teemana on rakkaus ja tuosta on tarkoitus ottaa aina mieleisiään osia kynnelle. Sydämet ja erilaiset kiekurat toimivat aina kynsillä.


Innin kynsitarrojen kuvion saa ostaja itse suunnitella mieluisensa. Tosin pohjan kannattaa olla vaalea, jotta oman kynnen kärki ei erotu päistä niin selkeästi. Ylhäällä kuvassa olevalla mittanauhalla saa helposti mitattua oman kynnen leveyden, jotta osaa valita oikean kokoisen. Kuvio olisi saanut olla toisenlainen, nyt se näyttää pikselioksennukselta. Nähtäväksi jää kuinka helppo nuo on sitten irrottaa kynsistä ja vahingoittaako kynnen pintaa.


Edgy Polishilta tuli lasiviila, suklaasydän ja Northern Starin Final Girl lakka, joka on liila hololakka. Peittää vasta kolmannella kerroksella, mutta lakassa todella voimakas holoefekti, joka ei tässä valaistuksessa erotu niin hyvin kuin päivänvalossa. Suklaasydämen kerkesin jo syödäkkin tai oikeastaan maistaa vain, koska ei omaan makuuni ollut sopivaa vaikka muut olivatkin sitä kehuneet.


Berneriltä tuli IsaDoraa ja Sally Hansenin lakka. Lakat vasemmalta oikealle: IsaDora Halo, IsaDora Macaron, IsaDora Opaline ja Sally Hansen Chic Pink. Näistä eniten innostuin Sallu Hansenin Chic Pinkistä, koska väri niin kauniin pehmeä ja keväinen. Halo ja Opaline tarkoitettu enemmän cremelakan päälle, joten näin tikulla ei väri pääse oikeuksiin. Macaron on nätti vaaleanvihreä tekstuurilakka.


CesarsShopilta tuli Nailfixin blokkiviila, Lumenelta peittävä ja hieman shimmerinen Illan hämärässä lakka ja NailCitylta kaksi Zoyan lakkaa Kimmy ja Mira. Kimmy on punainen lakka kultaisella shimmerillä ja peittää kahdella ja Mira liila creme, joka melkein peittää yhdellä. 


Consult Ladylta tuli viila ja China Glaze Latticed Lilac, jonka pitäisi olla crackle lakka, mutta tikulle ei ainakaan crackle efektiä muodostunut, vaikka muut crackle lakat ovat tikulla toimineet. Ei yhtään haitannut, sillä crackle lakat ovat jo mennen talven lumia ja muuten olisinkin tähän lakkaan tyytyväinen mikäli sitä avatessani ei olisi ollut lakkapullon kaula täynnä kuivunutta lakkaa niinkuin korkin sisäpuoli myös. Wiener Institutilta tuli kaksi Dependin lakkaa, joista kuvassa keskellä oleva on 2085 ja oikealla 2062. 2085 on frosty lakka, joka eri valossa hieman erivärinen ja 2062 on prinsessa glitter unelma, joka todella kaunis lakka hyvällä peittävyydellä ja aivan susi poistaa kynsiltä. 

Loppuillasta jätettiin kamerat nurkkaan ja keskityttiin Fresitaan ja seurusteluun. Yllä olevia JuhlaCenterin saippuakuplia tuli myös puhalleltua melko paljon. Kiitos mukavasta miitistä kaikille mukana olleille. 


11 kommenttia:

 1. Kivalta kuulosti ja kaikkea kivaa sait

  VastaaPoista
 2. Vaikutti kyllä kivalta päivältä! Muistan kun itsekin mietin, että voi kun ois kiva päästä tuohon miittiin, mutta ei sopinut mun aikatauluihin. Haluaisin myös tuon MoYoun laatan, jonka sä sait! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivaa, harmi ettet päässyt. Toisena kertana sitten:)

   Poista
 3. Heips! Jostain syystä tuolla on vanha linkki blogiini ja siis myös vanha nimi.. se on nykyään kynsipöllö kosmetiikkapuussa ja osoite kynsipollo.blogspot.fi ei lakkalaatikon salat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun sanoit. Otin noi osoitteet vaan siitä miitti s-postista. Nyt korjattu :)

   Poista
  2. Hieno juttu :) Täytyy muistaa huomenna laittaa viestiä muillekkin miitissä olleille

   Poista
 4. hei olis kiva jos sulla olisi linkki noihin kauppoiihin tässä. ei tarvisi meijän sit etsiä kaikkia...

  satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama työ se itselleni olisi. Monet myös luulevat niitä mainoslinkeiksi, ja vieroksuvat sen takia postauksia. Laitan ensi kerralla. Kun laittaa nimen Googleen niin yritys tulee kyllä ensimmäisenä:)

   Poista
 5. Sä ehit jo kirjottamaan tän ^__^

  Oli kiva nähdä! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sunnuntai meni kynsihörhöillessä. Oli kyllä kiva nähdä:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...