tiistai 11. maaliskuuta 2014

Alex, se luottomies, joka mahduttaa sisälleen arteesi

Aikaisemmin koristelutarvikkeet ovat olleet Malm laatikostossa meikkien kanssa. Nyt meikit tarvitsivat lisää tilaa, joten koristelutarvikkeille ostin oman laatikoston. Mitat tilasta oli otettu jo etukäteen ja ei muuta kuin Ikeaan etsimään sopivaa. Halusin laatikoston, jonka laatikot aukeavat helposti ja sujuvasti ilman, että tarvikkeet kaatuilisivat ja siirtyisivät paikoiltaan joka kerta.Ensin iskin silmäni suureen Alex laatikostoon. Kuitenkin totesin sen olevan liian massiivinen tilaan, joten oli tyydyttävä pienempään. Kasaaminen oli helpompaa kuin Micke kynsikoristelupöytä. Kun laatikosto oli kasassa aloin tietenkin heti innoissani täyttämään sitä, jolloin vasta tajusin kuinka tilava se on. Kaikki koristelutarvikkeet ja kynsivälineet lukuunottamatta lakkoja on laatikostossa ja silti on vielä tilaa. Nyt voi huolella taas tehdä uusia hankintoja.

Eilen postissa saapui LivBox tai no lappu tuli jo perjantaina, mutta oli vasta eilen mahdollisuus noutaa postista. Olin tilannut boksin, koska oli puoleen hintaan ja peruin jatkoboksit, koska tämä yritys ei ole minua varten.Tykkäsin Lorealin hiustuotteesta ja hoitavasta huulipunasta. Muilla en oikeastaan tee mitään. Olisi mukavaa, jos boksissa olisi enemmän kosmetiikkaa ja tämä on suurin syy miksi pidän Cleopatras Secret boksista enemmän.

Lauantaina tavataan taas muiden kynsibloggaajien kanssa, sitä odotellessa. Niin ja huomenna syömään, torstaina korista vetämään ihanille lapsukaisille ja toimistossakin on niin ihanaa, vaikka aurinkoa näkeekin melkeinpä vain lasin läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...