sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Cleon salaisuudet

Perjantain työpäivän jälkeen ajelin ruuhkassa vielä tallille, jossa kaksi hevosta odotti ratsastusta. Olin kotona todella myöhään, joten kotona odottava blogin kautta tuleva Cleopatra's Secret boksi antoi intoa ja energiaa yöhön asti. Paketista paljastui mielenkiintoisia tuotteita. 


Paketista tuli neljä täysikokoista tuotetta.Suloinen pahvipurkki, jota pyörittämällä tuotetta tulee lisää. Tuoksuu ruusulle ja tuotetta saa levittää "mihin tahansa haluat sinua suudeltavan". Tää on jännä! Ei sisällä parabeeneja eikä keinotekoisia väriaineita, eli plussaa luonnonmukaisuudelle.


Make Up Storen kultainen luomiväri Famous. Tuote on todela pigmenttistä ja kauniin väristä. 


Tässä yksi sipaisu tuotetta kämmenselälle. Vaikuttaa myös pitkäkestoiselta, koska jouduin kunnolla hinkuttamaan värin pois. 


Käyttövalmiita vahaliuskoja kasvoille. Luonnollinen tuote ja mukana vielä purkissa manteliöljyä rauhoittamaan ihoa. Näillä voi poistaa esim "viikset", jos sellaiset on tai muut epämiellyttävät karvat kasvoilta. 


Make Up Storen toinen tuote on hopeinen frosty tyylinen Michael kynsilakka. Aina tykkään kun boksista tulee kynsilakkoja. Lakkapullo on tyylikäs ja miellyttää silmää.


Itse lakka on kauniin värinen, tosin jättää harmillisesti siveltimen jäljet. Lakka peittää hyvin kahdella kerroksella. Koristeluissa tulen varmasti tätä käyttämään, sen verran näkyvä tuo hopean sävy.

Cleopatra's Secretin tilaajille on lopussa vielä -25% alennus heidän nettikauppaan. Lisätietoa boksista löytyy täältä

Tuotteet olivat hyviä ja pääsivät heti käyttöön. Boksista saa aina laadukkaita tuotteita, joihin ei pety.2 kommenttia:

  1. Tää boksi kyl vähän kiinnostais mua! Yhden oon saanut sponsssilahjana ja siitä tykkäsin kovasti! Ja mitä on muiden blogeista lueskellut, niin mielenkiintoisia tuotteita ja juuri semmosita kosmetiikkaa, mitä itsekin mielellään hamstraan. :) Täytyy ehkä joskus tilata itsellekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen kyllä, en oo kyl viel kertaakaan pettynyt:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...