lauantai 17. toukokuuta 2014

Helsinki Fashion House ystävämyynnit

Nyt viikonloppuna on taas Helsinki Fashion Housen ystävämyynnit, joissa olen käynyt jo monta vuotta. Ystävämyyntejä järjestetään neljä kertaa vuodessa ja nyt la 10-16 ja su 12-16 auki olevat ystävämyynnit on käymisen arvoinen paikka, mikäli ei niissä ennen ole ollut. Sijaintina on Oylynkylä ja perille pääsee bussilla ja junalla, jos ei autoa omista. Tarjolla on mallikappalevaatteita, koruja, asusteita, liikuntavaatteita, naisten-, lasten- ja miestenvaatteita, juhlapukuja, kenkiä jne. Itselleni tärkeimmät ovat Davidin urheiluvaatteet ja Iberon korut. Ne kierrän aina ensimmäisenä ja sitten vasta lähden kiertämään muut liikkeet kerros kerrokselta.


Sisälle mentäessä ovella on uusin Muoti Maailma -ammattilaislehti, jossa jo ensi syksyn trendejä. Vierestä löytyi myös Viking Linen etukortteja, jolla pääsee 2-4 henkilöä Helsinki-Tukholma risteilyyn. 


Sisällä menin ensin Davidille urheilushortseja ja -capreja ostamaan ja mukaan tuli myös urheilullinen huppari ja urheilusukkia. Davidin sovituskopissa on aina hyvä tunnelma kun naiset tiivistävät itsensä mainosplakaattien taakse omaan rauhaan ja sovittelevat samoja vaatteita, vain eri koossa. Aina juttu luistaa tällaisessa isomassa kopissa kun kehutaan toisia kuinka hyvin vaate heille istuu ja kerrotaan mielipiteet, mitkä housut sopivat linjoille paremmin. Siellä pukukopissa tulee aina tehtyä heräteostoksia kun toisen päällä on nätti paita, joka kuulemma tuntuu todella hyvälle niin pakkohan itselleenkin on sellainen hakea.


Sitten korupisteelle, jossa aurinkolaseja löytyi 7€/kpl, korvakorut 3€/kpl ja 2kpl 5€. Korvakoruja tuli neljät, nilkkakoruja kaksi, varvaskoruja, valkoinen pitsipanta ja hiuskoristeita. 


Kaulakoruja saa kaksi kuudella eurolla, joten valitsin hieman riippuvampia, mutta kuitenkin tyylikkäitä ja toimistoon sopivia versioita.


Huivit on euron kappale, joten otin kaksi tällaista kevyttä, jotka sopivat kesään niihin päiviin kun ei hellettä ole tai tulevaan syksyyn. Tänään kun on niin lämmin päivä niin kiersin loput Helsinki Fashion Housesta nopeasti ja tulin kotiin terassille näpyttämään ihanassa kesämekossa postausta. Oon niin onnellinen, että viikonlopuksi tuli näin hyvät kelit, tässä terassilla auringossa on yli 30astetta. Katotaan jos innostun pomppimaan vielä meidän jättitrampalla. Nautitaan tästä säästä.2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...