lauantai 24. toukokuuta 2014

Muotipäivien Helsinki Trend view muotinäytöksen kutsuvierastilaisuudessa

Olin keskiviikkona Helsingin Muotipäivien kutsuvieras- ja pressitilaisuudessa, joka pidettiin kaupungintalolla. Kaupungintalon puitteet olivat loistavat tällaisen tapahtuman järjestämiselle. Sisään tullessa tarkastettin, että nimi on listassa, jonka jälkeen toiseen käteen työnnettiin skumppalasi ja toiseen poikkea putiikissa kassi.


Tässä kuva vaikuttajanaisista, jotka olivat Muotipäivien ajan Tuula Loikkanen (muotikaupan liitto), Pia Pakarinen (Helsingin Yrittäjät), Mari Kiviniemi, Anneli Jäätteenmäki, Outi Alanko-Kahiluoto, Sari Sarkomaa ja Tuuli Kousa.

Itse Trend View näytöksessä keskityin enemmän katsomiseen kuin kuvaamiseen ja paljon tuli ideoita muotinäytöksessä esille. Teemana oli Dubai, joka näkyi hyvin monessa tyylissä. Näytösmalleina toimi muun muassa Mira Salo, Kalle Kuvaja ja Essi Pöysti. Helsingin putiikit kuten boutique Bigarre, Jukka Rintala, Glitter, Day, Chantelle, Laura Ashley, UD boutique jne esittelivät omia uutuksiaan ja suunnittelujaan. 


Kun tultiin sisään, napattiin meistä heti kuva, joka ei ole edustavimmasta päästä. Itse tulin Muotipäiville suoraan töistä eikä nätti vaalea paitakaan tässä erotu, mutta toi mun pehko vaan pitenee ja pitenee. Pää näyttää niin pieneltä mun ison hiuskasan vierellä.Kassissa oli Glitterin kaulakoru (20€ arvoinen), tarjouksia eri muotiliikkeisiin ja muotialan ammattilehti Modin (15€ arvoinen). Opiskelujeni päättötyöhön liittyen sain Modinista paljon kontaktoitavia yhteystietoja, joita haastatella tutkimukseeni liittyen.


Muotipäivän jälkeen lähettiin tyttöjen kanssa vielä ravintolaan syömään isot salaatit ja höpöttelemään. 2 kommenttia:

  1. Hienoa että olitte paikalla Terv Pirjo Savolainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että päästiin paikalle. Oli tosi hieno tapahtuma:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...