sunnuntai 16. helmikuuta 2014

"Save water drink champagne" ja muita lahjoja

Meillä on pidetty tänään leipomispäivää isolla porukalla. Ollaan tehty saaristolaisleipää, suklaamuffinsseja ja cake popseja. Kummitätini antoi leivonnan yhteydessä syntymäpäivälahjaa, samaten kuin ystäväni, jotka eivät juhliini päässeet. 


Korkokengän mallinen kakkulapio, "her ladyship" muki, kasvovesi ja kiharrusainetta, Guessin tuotteita, Lumene CC peitevoide, magneetti ja Essien lakka. Kasvovesi oli melko hajuton ja geelimäinen. Tuote ei sisällä alkoholia ja on raikkaan tuntuinen. Hiuksiin suihkutettava muotoilusuihke ei sisällä silikoneja ja lupaa, että pelkästään kuiviin hiuksiin suihkuttamalla saa sormin muotoiltua itselleen kiharat. Itselläni kun on luonnonkiharat hiukset, vaikka näin pitkänä ovatkin melko suorat, suihkutin kuiviin hiuksiini tuotetta ja pöyhensin vähän niin kiharaa alkoi muodostumaan. Aivan suoriin hiuksiin tuskin toimii, mutta kiharuuten taipuvilla ihan toimiva tuote. Ainoa vaan, että haju on todella outo, tuntuu, että hiuksen haisevat lehtipuulle. Itse suihkutin päälle yhden suihkauksen hyväntuoksuista hiustuotetta, niin haju peittyi. 


Korvakorut ja rannekoru


Tuo korkokengän muotoinen kakkulapio on todella ihana. Istuu hyvin käteen, pysyy itse pystyssä, jolloin ei tarvitse miettiä miten sen kakun viereen saa ja on kaiken lisäksi tyylikäs. Lumenen CC perhe on nyt kasassa kun puuteri ja meikkivoide ovat jo olleet käytössä ja nyt on peitevoidettakin. Laitoin tuotetta kasvojen oikealle puolelle, jolloin näkisin eron. Kaikki puna peittyi ja iho oli tasaisen värinen. Ainoa, että se väri oli hieman harmaaseen taittava, mutta puuterin jälkeen lopputulos oli tasainen ja kaunis.


Essien Tart deco on koostumukseltaan hieman kevyempää, joten sitä tulee laittaa 2-3 kerrosta peittääkseen. Lakka on keväisen sävyinen, joka miellyttää itseäni todella paljon. Tämän värisiä kynsiä tullaan näkemään kevään ja kesän aikana useampia. Kesän suosikkisävyni.




6 kommenttia:

  1. Kivoja lahjoja etenki guess korut

    VastaaPoista
  2. Noi Guessin korut <3 LOVE!

    VastaaPoista
  3. En tiiä onko joku kysynyt jo, mutta mistä sait noi tikut joihin voi laittaa lakkaa jos ymmärrät siis :D Jotka on bannerissakin :)

    VastaaPoista
  4. Ebaysta tältä myyjältä tämä tuote: http://www.ebay.com/itm/300679329473?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649. Muistaakseni nykyään tältä myyjältä ostettaessa pitää olla paypal tili, mutta samanlaisia tikkuja löytyy ebaysta muitakin:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...