sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Secrets

Kaikilla on salaisuuksia ja niitä voi olla monenlaisia. Tänään esittelen kaksi erilaista Secret tuotetta. Toinen blogin kautta ja toinen ystävän kautta tulleeseen Secrettiin. Aloitetaan blogin kautta tulleeseen, eli Cleopatras Secret on kuukausittain tuleva kosmetiikkaboksi, josta lisätietoa täällä. Tammikuun boksi jäi jostain syystä kokonaan tulematta ja helmikuun boksi luvattiin tulevaksi ystävänpäivänä. Nyt viikkoa myöhemmin eli eilen saapui helmikuun boksi ja olin todella yllättynyt, ettei sitä tarvinnut noutaa lähimmästä postista vaan tuli suoraan kotiin.


Boksi tuli rikkinäisenä ja pelkäsin, että jotain puuttuisi, mutta onneksi (toivottavasti) kaikki tuotteet olivat tallessa.


Sisältä paljastui neljä täysikokoista ja erittäin mielenkiintoista tuotetta.


NYX peitevoide

Itselleni tuli sävy tan, eli rusketus, joka tähän aikaan vuodesta on liian tumma sävy, mutta tätä tuotetta tulee varmasti käytettyä kesällä ja syksyllä, koska olen kunnon auringonpalvoaja niin sävy silloin juuri oikea. Itse en pitkillä kynsilläni yltänyt tuotteeseen, joten levitin oikeaoppisesti siveltimella.


 Vasemmalla siveltimen avulla suoraan vedetty linja ja oikealla levitetty versio, eli tummuuden saa itsekkin valittua. Tämä on paksumpaa, joka juuri oiva finneille ja muille epäpuhtauksille. Ohuempana kerroksena peittää punoituksen. Tämä sopii varmasti parhaiten niille, joilla finnejä tai aknea kasvoissaan.


BareFaced Mineral Bronzer Fairy Princess.

Todella riittoisa aurinkopuuteri. Halusin kokeilla vähän kädelle minkälaista tuote on ja yllätyin, kuinka pimenttistä se on. Kuulaan ihon toivojille, on tämä sopiva tuote. Tuo kasvoihin eloa kevyellä shimmerillä ilman, että kasvot näyttäisivät discopallolta.


Pure Konjac Sponge

Ihmesieni, joka puhdistaa lian ja meikit kasvoiltasi. Tuote on luonnonmukainen, koska se on kasvin juurta. Tuote on kuivana kova, mutta kun sen laittaa lämpimän veden alle pehmenee ja kasvaa ihmesieni hämmästyttävästi.Sieni sopii hyvin käteen, enkä tiedä minne sienen syvyyksiin puuterini meni, mutta se lähti kasvoiltani kun kevyesti kasvojani sienellä putsasin. Tämän takia on tärkeää huuhdella sieni käytön jälkeen. Jätin sienen kuivumaan ja taas kovettumaan kun itse nautin puhtaista ja raikkaista kasvoistani. Yleensä kasvojen pesun jälkeen joudun rasvaamaan kasvot heti, kun niitä alkaa kiristämään, mutta nyt ei tarvinnut. Iho tuntui pehmeältä.


Benecos Spice me up

Pidän Benecosin kynsilakoista ja niitä löytyy lakkakaapista ennestäänkin. Lakoissa on vain ohut suti sekä pieni ja paksu korkki, jotka eivät tee lakkaamisesta helppoa. Onneksi koostumus on todella hyvää. Tuote peittää melkein yhdellä kerroksella ja kuivuu nopeasti ilman pikakuivattajaakin. Sävynä Spice me up on hieman murrettu punainen, joka sopii moniin niin juhliin kuin arkeenkin kun ei pistä silmään. Hyvä lakka aikuisempaan makuun. Lakka ei sisällä tolueenia eikä formaldehydeja, mikä saa itseltäni lakalle suuren plussan.Boksin tuotteet miellyttivät ja olin tyytyväinen, kuinka laadukkaita tuotteita boksista löytyy. Kun boksin tilaa saa myös alennusta heidän sivuillaan olevista tuotteista, eli juuri niistä tuotteista joita boksistakin löytyy, mikä on todella kätevää, koska ihastuessaan tuotteeseen voi sitä tilata edullisesti itselleen lisää.

Sitten siihen toiseen Secret tuotteeseen.


Sain ystävältäni alla olevan kirjan ja näin vasta 50 sivua luettua en voi kuin todeta sen olevan mielenkiintoinen. En oikein tiedä mitä siitä ajattelisin, uskonko vaiko en. Jatkan lukemista ja katsotaan millainen mielipide on kirjan luettua. Jos olet lukenut tämän kirjan, niin millaisia ajatuksia se herätti? Tämähän on Amerikassa erittäin suosittu ja luettu kirja.


5 kommenttia:

 1. Toi ihmesieni vaikuttaa tosi kiinnostavalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin eka vähän skeptinen et noinkohan toimii, mut ku itelläni kokeilin niin oon nyt joka päivä käyttäny iha onnessani:)

   Poista
 2. Miekin sain just tänään boxini. Whiii! Melkein kävin jo spoilaamassa itteni sun blogissa, mut viime hetkellä tajusin pistää sivun kiinni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sinnekkin boksi tuli:) Ois pitäny varottaa postauksessa etukäteen et tuun paljastaa sisällön. Toivottavasti säkin olet tyytyväinen sisältöön.

   Poista
  2. Joo olin kyllä! Kirjotinkin siitä just postauksen! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...