maanantai 10. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkynnet

Olin viikonloppuna ratsastajan kehonhallinta kurssilla, jossa tunti teoriaa, tunti jumppaa treenaten syviä keskivartalon lihaksia ja päälle kahden hevosen ratsastukset. Keho vaan tärisi "jumppatunnin" jälkeen, joten hauskuus oli kaukana kun kaksi hevosta odotti ratsastusta. Seuraavana aamuna tiesi tehneensä. Fiksuinta olisi ollut pitää lepopäivä, mutta itsehän suuntasin ystävieni kanssa laskettelemaan. Päivä rinteessä ja illalla venyttelyjen unohdus, niin tänään ei olla paljoa rappusia alas tultu.


Ystävän kanssa mäessä. Mulla oli sininen päivä eilen kun monot ja takki molemmat siniset. Koska tänään lihakset yrittäneet palautua viikonlopusta niin parasta oli olla rauhassa ja lakata kynsiä. Perjantaina on ystävänpäivä ja sitä ennen tiedossa on töissä tapahtumaa ja normaalin työn lisäksi kaksi eri iltatyötä, joten tässä välissä ei paljoa kynsiä lakkailla niin laitoin jo nyt kynnet perjantaikuntoon.


Tekstuurilakoilla liukuvärjäys ja kärkiin pieni kultainen siivu. 

Kynsillä:

Zoya: Arabella
Zoya: Carter
Zoya: Tomoko

Arabella levittyi tarkasti ja peitti jo yhdellä kerroksella, joten en toista edes laittanut. Carteria töpöttelin sienellä kärkiin, joten en pysty peittävyydestä sanomaan, mutta esiin tuli hieman valkoista raetta kun sitä kynnellä enemmän töpötteli. Ystävät ovat lähellä toisiaan, siksi liukuvärjäys ja kaikki lakat samaa merkkiä. Ystävät ovat erilaisia, mutta heillä on jokin yhteinen tekijä tai oma juttu, jolloin juuri se ystävyys on ainutlaatuinen. Perjantaita odotellessa.

Alla käytetyt lakat:
2 kommenttia:

  1. Hei! Miten saat kyntesi pysymään noin hyvä kuntoisina ja pitkinä vaikka harrastat ratsastusta? Harrastan myös itse ratsastusta ja minulla oli pitkät kynnet, mutta aina tallilla ollessa kynnet kärsivät hirveästi ja sieltä tullessa olivat katkeillleet ja kamalassa kunnossa. Leikkasin siis kynteni suosiolla lyhyiksi, mutta olisi ihanaa taas omistaa pitkät kynnet. Onko mahdollista saada aiheesta postausta? Blogisi on muuten ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkaa vinkkejä välilehteen. Sieltä löytyy ohjeita pitkiin kynsiin. Ratsastuksessa käytän aina hanskoja ja pidän huolta, että lakat ovat kauniisti kynnellä tukemassa sitä. Kiitos paljon kommentista, piristi päivää:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...