perjantai 7. helmikuuta 2014

Kun ruoka voittaa kynnet

Vietin siis viikko sitten 22-vuotissyntymäpäiviäni ihanien ystävieni kanssa. Ystävien avustuksella laitettiin 1,5h ruokia esille samalla tietenkin mussuttaen niitä masuun. Onneksi jotain jäi pöytäänkin. Juomapuoli pysytteli shamppanjassa ja viinissä, jonka takia ruoka siihen sopivaa. Leipäjuusto-tomaatti-viinirypäle tikkuja, katkarapuja, guacamolea, ruisnachoja sitruuna-tilli levitteellä ja graavilohella, oliiveja, melonia parmankinkku ympärillä ja tietenkin juustoja.


Oli kyllä mukavaa. Innoissani odotan ystävänpäivää, jolloin nähdään taas porukalla ruoan merkeissä. 

Työskentelen keskustassa ja käydään perjantaisin työporukan kanssa ulkona lounaalla. Saa ehdotella hyviä ruokapaikkoja kamppi-ruoholahti alueiden lähettyviltä. Tänään oltiin Fredrikinkadun Fuku sushissa, joka on pieni siisti paikka ja ruokaa paljon. Lounasbuffet maksoi 12,90€ ja tarjolla oli n. 16 erilaista sushia, thaimaalaista ruokaa ja salaattipöytä. Söin itseni aivan liian täyteen, mutta kun ruoka oli niin hyvää. Ei ollut työporukka turhaan kehunut tätä paikkaa. Paras tähän mennessä ollut sushipaikka todella ystävällisellä henkilökunnalla.

Nyt viikonloppuna tiedossa ratsastajan kehonhallintakurssia, Apassionataa ja laskettelua. Katsotaan sunnuntaina, missä kunnossa kynnet ovat vauhtiviikonlopun jäljiltä, käsirasvan pidän mukana.



4 kommenttia:

  1. Mun on pakko käydä tänään kaupasta hakemassa jotain juustoja! Nams.. Ne on niiiiiin hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on. Mä oon kans iha juustohullu varsinkin valkohomejuusto omenanpalan päällä:P

      Poista
  2. Otatko Apassionaatassa kuvia? Jos otat ovisitko laittaa niitä tänne? :) Nimimerkillä ihminen joka ei päässyt apassionaattaan vaikka olisi halunnut. :D Voisitko tehdä jossakin vaiheessa postauksen kynsilakan poistosta ja myös liukuvärjäyksestä(esim. videolle liukuvärjäys)? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin vain pari huonolaatuista kännykällä, ei taida olla julkaisukelpoisia. Kannattaa kattoo youtubesta. Voisin hyvinkin tehdä kyseiset postaukset, kiitos toiveesta:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...