sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kauneusbloggaajien pikkujoulut Ilonalla

Ilona järjesti kauneusbloggaajille ihanat pikkujoulut riisipuurosta goodie bageihin. Meitä oli parikymmentä kauneusbloggaajaa ja istumapaikat vaihtuivat melko tiuhaan tahtiin, jotta päästiin vähän vuorottelemaan lattia- ja tuolipaikkojen välillä. Ilona oli apureiden kanssa keittänyt riisipuuroa, tehnyt piparimuffineita, tähtitorttuja ja suklaa kuivakakkua. Dippivihannekset, namit ja sipsukat olivat vielä muiden herkkujen päälle. Saatiin kaikki hyvät herkkumahat samalla kun jutusteltiin toistemme kanssa.


Pikkujouluihin sopivasti oli väriteemana punainen, jota sai toteuttaa joko isona kokonaisuutena tai pienissä yksityiskohdissa. Itse toteutun kyseisen teeman hiuksissani, huulillani ja kynsilläni.

Muutama arvontapalkinto jaettiin ja onnetar oli selvästi puolellani kun voitin mielettömän hyväntuoksuisen syyskuussa 2014 lanseeratun Givenchyn Dahlia divinin. Heti illalla oli pakko suihkauttaa sitä hiukan ja täytyy myöntää, että tuoksu kestää pitkään sillä nyt vuorokaudenkin jälkeen tuoksuu se vieläkin ranteessani.

Goodie bagien sisältö

Arvonnan jälkeen meille tuotiin kaksi täyttä goodie bagia suloisisa ja erilaisissa lahjapusseissa. Käytiin yhdessä tuotteet läpi ja monen tuotteen kohdalla tuli positiivisia käyttäjäkokemuksia kun joku paikalla ollut oli jo entuudestaan testannut kyseistä tuotetta.

Oltiin etukäteen sovittu, että mikäli haluaa antaa muille itselleen tarpeettomia tuotteita niin voi ne ottaa mukaansa. Monet olivatkin tuoneet kerran testattuja tai käyttämättömiä tuotteita ja kun kaikkien tuotteet levitettiin pöydälle, oli pöydällä iso kasa erilaisia purkkeja. Itse löysin kasasta muutaman mielenkiintoisen ja hyödyllisen tuotteen.

Muuten aika meni mukavasti kosmetiikasta höpötellen muiden samanlaisten hörhöjen kanssa ;) Tällaiset tapahtumat ovat ihania kun niiden jälkeen aina muistaa kuinka paljon samanhenkisiä ihmisiä onkaan. Täältä löytyy postaus viime kesäisestä miitistä, jonka järjestin kotonani.

Sitten jatketaan vähän tarkemmin goodie bagin sisältöön:


Kehuttu Sexy hairin Get layered hiuslakka, joka otollisin auki oleviin kampauksiin kuten kiharoihin jne. Richin mousse, Avonin meikin paikoillaan pitävä suihke, Richin muotoilugeeli, Born to Bion Tahiti Monoi öljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Compeedilta tuli rakkolaastareita, joita jo entuudestaankin käytän ja jalkavoidetta kuiville ja kovettuneille jalkapohjille. 


Rasvapuolta edusti Neutrogenan, Dr. Schellerin ja Yves Rocherin käsivoiteet, joista YR:n voide tuoksuu lempeän vadelmaiselle. Phytomerin Douceur intemporelle 50ml kosteuttava voide, Iroha Naturen hoitavat käsineet ja Diego Dalla Palman purkkisetti puhdistusmaidolla, puhdistusaineella, anti-age voiteella ja kosteuttavalla voiteella.

Kosmetiikka omissa bokseissa

Kosmetiikan puolelta oli Eos melonin tuoksuinen huulirasva, Hyvän olon maailmalta kaksi pinkkiä meikkimunaa, Avonilta luomivärisetti, poskipunasetti, eye liner, luomivärin pohjustaja ja ripsiväri. Yves Rocherilta kultainen huulikiilto, keskellä kuvassa näkyy arvonnasta voittamani ihana Givenchyn Dahlia Divin ja Joe Blascolta tuli punainen huulipuna ja samansävyinen huultenrajauskynä.

Olipas ihanat pikkujoulut. Kiitos kaikille mukana olleille ja etenkin Ilonalle tämän järjestämisestä.







5 kommenttia:

  1. Tuo Dahlia Divin on ihana! Minulla oli siitä näyte. Se kyllä pysyy iholla hyvin pitkään, olin aika yllättynyt. Olen harkinnut Dahlia Noirin tai Dahlia Divinin hankkimista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuoksuu huivi kaks päivää sen jälkeen kun suihkautin yhden kerran sitä kaulalle :)

      Poista
  2. Varmasti mukava tapahtuma ja kaikkea kivaa sait

    VastaaPoista
  3. Dahlia Divin on ihana, mieletön tuuri sulla! ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...