tiistai 4. marraskuuta 2014

Terveellistä ja helppoa ruokaa

Loppusyksystä tarvitaan vitamiinejä, mihin parsa- ja kukkakaali ovat oivia valintoja. Tässä ohje, joka sopii hyvin opiskelijabudjetillekkin eikä vaadi master chef -titteliä.

Tarvikkeet:

Yksi parsakaali
yksi kukkakaali (voit myös ostaa pakasteesta parsa- kukkakaalisekoituksen)
porkkanapussi
penne pasta pussi
jauhelihaa (kasvissyöjät voivat käyttää soijaa tai jättää kokonaan lihan välistä)
juustoraastepussi

sekaan menevään kastikkeeseen;
tomaattimurska
creme fraiche
basilikaa, oreganoa, suolaa ja pippuria oman maun mukaan




Keitä pasta, keitä vihannekset ja ruskista jauheliha. Kaada kaikki sekaisin vuokaan. Mikäli vuoka liian pieni niin napostele loput ;) Kaada erilliseen kulhoon tomaattimurska, creme fraiche ja mausta yllä olevilla mausteilla. Kaada kastike tasaisesti ympäri vuokaa varsinkin reunat muistaen ja sekoita koko mössö. Lisää juustoraaste joko kokonaan päälle tai sekoita puolet koko mössön sekaan ja puolet päälle.



Laita uuniin 200 asteeseen 30min ja superherkullinen ruoka on valmis. Tästä voi osan laittaa pakkaseen, koska ruokaa tulee sen verran tai tietenkin jos on pienempi vuoka niin tehdä vähemmän.


Nam!



2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...