lauantai 1. marraskuuta 2014

Halloween ja ystävät

Toivottavasti kaikilla oli hyvä Halloween eilen. Nyt ensimmäisenä marraskuuta mennään kohti talvea ja joulua. Kuitenkin ennen lunta nautitaan vielä puiden lehdistä maassa, syksyauringosta ja kirpsakoista lenkeistä. Itsehän olen kesäihmisiä, mutta kaikkien vuodenaikojen kanssa pitää oppia elämään kun tällaisessa maassa asutaan. Keskitytään loppusyksyssäkin niihin positiivisiin puoliin. Oma työmotivaatiokin on korkealla kun ulos ei tee aina mieli. Onneksi nyt viikonlopuksi tuli auringonpaistetta.


Eilen käytiin ystävien kanssa syömässä töiden jälkeen ja päästiin höpöttelemään oikein kunnolla. Kyseiset ystävät ovat alunperin lukiokavereita, eli yhteisiä vuosia on kuusi vuotta jo takana ja jokainen on mennyt kohti omia haaveita. Kolme on asunut vuoden Australiassa, yksi opiskelee elokuvatuottajaksi, toinen fysioterapeutiksi, pari oikeustiedettä, yksi matkailun liikkeenjohtoa ja tietty itse olen muutaman kanssa kauppatieteiden puolella. Osa jo työelämässä ja osa hakemassa opiskelemaan. Eli vaikka kaikki aloittivatkin samaan aikaan Kallion ilmaisutaidon lukiossa niin jokainen on löytänyt omat intohimonsa ja suuntaa niitä kohti. Kuitenkin ystäväporukkamme on tiivis ja käymme yhdessä tekemässä vaikka mitä ja jaamme paljon asioita. He ovat luotettavia, aina tukena ja toisillemme annamme aina hyviä vinkkejä toisillemme. 

'
Kummitädilleni tein 50 vuotispäivän kunniaksi suklaakakun, jonka päällä hieman tomusokeria. Tällaisia herkkuja on ihana syödä syksyisin.


Kynttilät päälle, koristekesäkurpitsat pöytään Halloweenin kunniaksi ja ne ihanat ystävät ympärille. Keskitytään niihin hyviin puoliin! 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...