maanantai 20. lokakuuta 2014

I love me ostokset

Tein I love me messuille ostoslistan, jota tottelin melko hyvin. Water decalseja jäin kaipaamaan, muut sain. Messuilla oli tarjolla maistiaisena spelttilakua, -kakkua, ja -keksiä, raakasuklaita monellakin liikkeellä, skyriä, protskupatukoita, soda stream ja protskujuomia. Mahan sai täyteen vaikken mitään ruokaa ostanutkaan. Messuilla pystyi käymään kehonkoostumusmittauksessa, hius- ja ihoanalyysissä, päähieronnassa, pikakampauksissa ja -meikeissä, meikki- ja kampauskouluissa jne.  


Sitten niihin ostoksiin. Osa tuotteista oli ihan veloituksettomia kuten oranssi hiustenhoitosuihke sisältäen läpösuojan, sheiveri, alpro juoma, näytteet. Loput olen itse ostanut. Kaikkien ostosten alta löytyy hieno kauneusbloggaajien yhteinen #purkkimafia kassi, jonka toisella puolella huulten kuva.


Batisten kuivashampoista olen tykännyt, ainoastaan xxl volume versio ei sovellu pitkille ja kiharille hiuksilleni, koska hiukset menevät aineesta ihan takkuun. Nyt halusin kokeilla myös Batisten uutuutta, latvoille tarkoitettua hoitoainetta, joka estää sähköisyyttä ja lisää kiiltoa. Ensimmäisen testauksen jälkeen tuote näytti myös toimivan. 

Hurraw on vasta äsken Suomeen rantautunut kulttihuulirasva, joka on täysin vegaaninen. Tuoksuja on 22 erilaista ja itse valitsin joukosta sitruunan. Vanilja ja muut tuoksuivat myös hyvälle, mutta tutumpi näky rasvoissa kuin sitruuna, joka tuoksui mukavan raikkaalle. 

Essence on hyvin tuutu merkki jo ennestään kun Saksassa käydessä tulee kyseisiä tuotteita aina ostettua, mutta olihan hienoa nähdä kyseinen merkki myös messuilla. Muutamaan liikkeeseen Essence onkin jo Suomessa rantautunut ja Suomen tiimillä onkin tavoitteena saada sitä mahdolisimman moniin liikkeisiin. Juteltiin paljon merkistä Essence-miehen kanssa ja hän paljasti, että koostumus tulee muuttumaan ensi keväänä parempaan suuntaan, mutta pullojen muoto pysyy samana. Ostamani ripsiväri pääsi myös heti testiin ja hyvin toimii, kunnon räpsyt tuli. Matta aineesta olin melko innoissani, tuotetta voi laittaa kevyesti puuterin päälle tai sekoittaa puuteriin, jolloin pystyy helposti ehostamaan hikinaaman.


China Glaze lakat oli 3,50€/kpl, joten pakko oli pari napata. Yritin valita muutenkin sellaisia lakkoja, joita voisin käyttää toimistolla vaikka silmäni iskin tietenkin ensimmäisinä niihin räikeimpiin versioihin. Sivellin on lakkojen siistimiseen ja halusin myös 100 kpl swarovskeja, jolloin strassikoristelut on aivan erinäköiset.


Myös muotoilurauta tuli mukaan kun tämänhetkisessä suoristusraudassa terävämmät reunat, eikä sillä pysty kunnolla tekemään kiharoita niin tämä tuli apuun. Sellaisia ostoksia, kiva ois kuulla myös muidenkin messushoppailuista.4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...