sunnuntai 19. lokakuuta 2014

I love me 2014

Kaksi ihanaa päivää messuilla takana ja nyt vasta sellainen olo, että kaikki tarpeellinen nähty, koettu, maistettu, testattu ja ostettu. Lahdin messuille ostoslistan kanssa, johon olin etukäteen kirjoittanut mitä tarvitsisin kuten Batisten pisteeltä kuivashampoo ja latvasuihke, Ceasarsilta Senche Viten, Hurraw huulirasva jne. Olin siis katsonut ketkä näytteilleasettajat paikalla on ja niillä, jotka olivat viimekin vuonna oli niitä perustuotteita tarjolla. Karttaa en tulostanut vaan kiertelin perjantaina ne pisteet mihin satuin osumaan ja lauantaina oli koordinaatit paremmin hallussa perjantain ansiosta niin kaikki pisteet löytyivät.


Perjantaina meno oli paljon rauhallisempaa. Lauantai aamupäiväkin vielä meni, mutta iltapäivästä ihmisiä oli jo niin paljon, ettei kunnolla päässyt liikkumaan eteenpäin. 


Mariela Sarkimalla oli kauneuspuolen isoin alue, jossa myytiin hänen tuotteitaan ja hän itse piti hius- ja meikkikoulua halukkaille.


Bodypaintingin SM kilpailut olivat lauantaina ja oli mukava seurata työn touhua kun ihmiskehoon maalattiin toinen toistaan hienompia kuvioita. Myös innokkaita miehiä löytyi tätä touhua kuvaamasta, heh.


Messujen jälkeinen fiiliskuva. Illalla huomasi, että askeleita oli tullut otettua. Osalla messuilijoista oli ollut askelmittaritkin mukana ja ne näytti 10 000 askelta.Ostokset näytti tältä. Tarkempi esittely pian.


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...