tiistai 7. lokakuuta 2014

Fashion house shoppailut

Olin taas Helsinki Fashion housen ystävämyyntipäivillä. Fashion house muoti- ja vaatetusalan tukkutalo, eli jälleenmyyjille tarkoitettu paikka, mutta ystävämyyntipäivinä se on kaikille avoin ja hinnat ovat edullisemmat, jonka huomaa jo väenpaljoudesta. Mitään hullujen päivien tungosta siellä kuitenkaan ei ole. Itse kävin Davidiltä hakemassa uusia urheiluvaatteita ja Iberolta koruja. Davidiltä löytyi pitkät juoksuhousut, kaprit, toppi, nilkkasukat ja urheilurintsikkatoppi. Iberolta taas kaulakoruja, korviksia, hiuskukka, urheilupantoja ja kampauskampa. Myös yhdet käsineet löytyi huiveja myyvältä yritykseltä.Seuraavat ystävämyynnit on 29-30.11. Joululahjashoppailuja sitten ensi kerralla.

Ollaan ystävän kanssa keväästä pelattu tennistä tarkoituksena oppia laji. No ihan hienosti ollaan edetty, mutta kyllä suurin ilo tulee tuntien hauskuudesta ja kun yhdessä opitaan uutta.


Tässä Davidin housut ja toppi heti käytössä. 


2 kommenttia:

  1. Moikka! Voitit mun blogin arvonnassa I love me -messuliput ja lähetin sulle mailia. Käypä tarkistamassa sähköpostisi! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...