maanantai 4. elokuuta 2014

Kesäkynnet ja -kuulumiset

Täällä maalla hevosen kanssa työskennellessä päivät menevät liikkuessa ja koko ajan ulkoillessa. Eipä ole tullut tietokoneella oltua vaan kunnolla kesähelteistä nauttien. Itsehän rakastan lämpöä, joten nämä 30 asteen lämpötilat tuntuvat vain hyvältä. Kerrankin Suomessa tarkenee. Heinäkuu, vuoden paras kuukausi meni vauhdilla, mutta onneksi on vielä paljon mukavaa tiedossa. Olen täällä maalla vielä huomiseen ja sen jälkeen on tiedossa shoppailu+kahvittelupäivä ystävien kanssa, duunin ´Summer trainingia´ ja sen jälkeen lähdetään viideksi päiväksi Nizzaan lomalle. Ravintola, nähtävyy, paras kohta rannalta ja muita vinkkejä otetaan mielellään vastaan.


Ekat työkynnet itselleni. Minttua, jossa valkoisella "aitaa" ja aksenttikynnessä harmaan päällä "oksia". Tein näitä ulkona, siitä myös inspis.Työkaverille pikaisesti tehdyt kesäkynnet, jotka korostavat rusketusta. Helpot ja nätit.


Nautitaan näistä kesäpäivistä. Syödään mansikoita, herneitä, mustikoita ja kirsikoita. Vedetään jäätelöähkyt ja ihaillaan lämpimiä auringonlaskuja. 4 kommenttia:

  1. Ihanan raikkaan oloiset nuo valkoraitaiset minttukynnet! :) Miltä merkiltä tuo mintun värinen lakka mahtaa olla?

    VastaaPoista
  2. Ihanaa nizzan reissua =)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...