maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kesälomalla ja silti töissä

Olen tullut hevosten kanssa kaksi viikkoa sitten kesälaitumille Ilorantaan. Vedän täällä ratsastuksia elokuulle asti. Tämä on jo yhdeksäs kesä. Alku on aina vähän hässäkkää ennen kuin tottuu monen tunnin kävelymääriin päivässä. Kävelen täällä siis useita tunteja päivässä hevosia, joiden selässä ratsastaja, taluttaen. Eli toimistotyöhöni verrattuna kovin erilaista.


Hieman erilaiset työnteko maisemat.


Hevoseni ovat samassa aitauksessa lampaiden kanssa ja tällainen kahden päivän ikäinen karitsa pomppii isojen hevosten jaloissa myös. Muita eläimiä, mitä paikasta löytyy on vasikka, possut, kissa ja koiranpentu. Tällä on koko päivä ohjelmaa ja omien ratsastuksien lomassa osallistun niihin. Sählyä piti pelata, mutta kuvasta päätellen oon keskittyny vaan kameraan.


Kesän lenkkimaastot. Vaihtelevasti pyritään joko lenkille, sauvakävelemään tai salille. Tulee vähän vaihtelua jatkuvaan kävelyyn.

Kynnet on saaneet nakuina vahvistua, tosin nyt tarkoituksena olisi ne lakata. Kesän kampaus on joko iso nuttura tai yllä olevassa kuvassa näkyvä lettikampaus. Olen koko ajan ulkona niin pyrin säästelemään hiuksiani auringolta. 


1 kommentti:

  1. Siis mikä on toi ihana karvapallero tossa vikassa kuvassa, ihana! :) Kiva näköistä seutua näyttää olevan! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...