sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

The Nail Fashionista of the Season

Teen tällä hetkellä korkeakoulututkinnon työharjoittelua ja eilen meillä oli harjoittelijoiden päivä, jossa jaettiin hauskoja diplomeja. Täällä kaikki ovat tämän puolen vuoden aikana ihmetelleet pitkiä koristeltuja kynsiä ja vielä enemmän sitä, että harrastan ratsastusta ja opetan lapsiryhmille koripalloa.


Kun mä puhun toimistoon sopivista kynsistä niin näköjään pitää korjata vähän omia puheita. Eli kynnet saattavat väriltään olla toimistoon sopivat, mutta koristeluiltaan ne huomataan.  

Eilen tuli tytöt mun luokse, josta jatkettiin ystäväni kodin kautta Kappeliin tanssimaan ja nauttimaan terassille lämpimästä kesäyöstä. Pilkun jälkeen pyörittiin keskustassa ja nautittiin nousevasta auringosta. Tänään onkin sitten siivoiltu, silitetty pöytäliinoja, koristeltu, leivottu ja muuten valmistauduttu ensi viikonlopun blogimiittiin. 


Piti oikein ruokapöydän yläpuolelle laittaa tauluna meidän miitin logo. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Myös Menu on tehty, mutta se paljastetaan vasta miitissä. 1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...