maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kynsibloggaajien miitti

Ota hyvä asento, vähän herkkuja syliin ja yritä päästä meidän kynsimiitin tunnelmaan. Luvassa on paljon kuvia ja asiaa. Järjestin siis yhdessä Hannan ja Suvin kanssa kotiini tähän asti suurimman kynsibloggaajien miitin Helsingissä. Meitä oli 22 miittiläistä plus kuvaaja ja keittiöapuri. Alussa jokainen askarteli itselleen nimikyltin, johon tuli oma nimi ja blogin nimi. Kylttejä koristeltiin kauniiksi samalla alkumaljoja nautiskellen, jonka jälkeen käytiin esiteltiin vuorollamme itsemme. Suurin osa oli vanhoja tuttuja mutta saatiin myös uusia kasvoja miittiporukkaan mukaan.

Esittelyjen jälkeen hyökättiin ruokapöytään, josta jokainen pääsi syömään mahansa täyteen. Raikastamo sponssasi jokaiselle luomulimun, jonka jännää paahdetun sokerin makua analysoitiin. Ruuan jälkeen oli 3-4 hengen ryhmissä tietovisaa, jossa kysyttiin lakkoja, kynnen koostumusta, lakkafirmojen perustajaa, blogitietoutta jne. Voittajat saivat omat kehykselliset diplomit.

www.marsispossu.blogspot.fiTietokilpailun jälkeen siirryttiin herkkupöytään, jonka keskipisteenä oli ehdottomasti Marsispossun kynsibloggaajien miittiin suunniteltu fantasiakakku (lisää kynsimiittikakusta ja muista fantasiakakuista löytyy marsispossun omasta blogista marsispossu.blogspot.fi). Täytteenä oli raikas mango-passionmousse, joka maistui kaikille. Kakun kanssa oli Cloettan sponssaamat TV Mix uuttuudet Comedy ja Crime. Crime salmiakin ystäville ja Comedy hedelmäkarkkisuille.


Tässä vielä kun mut laitettiin leikkaamaan kakusta ensimmäinen pala kun mikäkin morsian valkoisessa mekossa. Kuvassa näkyy myös seinällä kehyksissä meidän hieno miittiä varten tehty taulu.


Mikäpä olisi kynsimiitti ilman yhteistä kynsikuvaa. Meitä vain oli niin paljon, että osa joutui menemään kyykkyyn, jotta saatiin kaikkien kädet pöydälle. 


Ja tietenkin myös kasvokuvat, kynsien kera. Upeeta porukkaa, täytyy sanoa.


Kaikille jaettiin goodie bagit ja päälle jokaiselle OPIn kalenteri ja Cloettan TV Mix Comedy tai Crime karkkipussi. 


Meillä oli erillinen pöytä, josta löytyi karkkipussit, sponssitaulu, Consult Ladun käsienkuorinta-aine ja esitteitä. 


Melkein kaikki kokeilivat Consult Ladyn käsienkuorintaa, jota itseasiassa heiltä erikseen pyydettiin kun ei bloggaajaillassa keretty testaamaan. Purkista laitettiin teelusikan avulla pikkutippa kädella ja hierottiin minuutti, jonka jälkeen kädet huuhdeltiin. Lopputuloksena oli todella pehmeät kädet ja yhdessä ihasteltiin ihon pehmeyttä kuorinnan jälkeen. 
Käsien kuorintaa
OPIlta Viola tuli vinkkaamaan meitä vähän OPIn tulevaisuuden suunnitelmista bloggaajien kanssa ja voin kertoa, että mukavia juttuja on luvassa. Vähän bloggaamista ja kynsikisaa. Keskusteltiin myös feikeistä OPIn lakoista, historiasta, lakkojen saatavuudesta, kauneudenkauppa.comista ja noin bloggaamisesta ja kynsimiiteistä yleensä.


Ufo Shot sponssasi meille neljä pulloa Ufo Shottia, joista osasta tehtiin boolia. Ufo Shotin nettisivuilta löytyi drinkkiohjeita, joita vähän sovellettiin ja tehtiin oma booli, joka sisälsi Ufo Shottia, karpalomehua, spritea ja puristettua limea. Loput juotiin shotteina. Pullojen kuva on tyylikäs ja väriltään sopi hyvin meidän kesäteemaan. 


Illalla lähdettiin jatkamaan Namuun, joka oli sponssannut meidät jonon ohi ilmaiseksi sisään ja päälle vielä pöytä alkujuomineen. Namulla on uusi terassi ja pöytien välissä oli valkoiset verhot, joten saatiin olla omassa loossissa ihan rauhassa. Meillä oli oma housti, joka oli hisseillä vastassa ja ohjasi narikan kautta omaan pöytäämme. Hän myös kävi aina korjaamassa tyhjät lasit pois ja otti ryhmätilaukset. Oli mukavaa kun sai keskittyä ihanien ihmistn kanssa höpöttelemiseen eikä tarvinnut jonotella tiskillä. Sisällä oli kaksi eri tanssilattiaa, joissa vähän erilaiset musiikit jotta löytyisi kaikille jotain. Ulkona oli lämmitetyt terassit, joista näki suoraan rautatientorille. Pöytä oli kyllä kätevä näin isommalla porukalla niin kukaan ei eksynyt minnekkään.


Ihana Milja


Tässä vielä meidän kaikki sponsorit, kiitos teille. Osasta sponsoreista tulee vielä enemmän juttua, kun näytän mitä goodie bagista tulee ja kerron kuinka olen käyttänyt uutta Cityshoppari Cardu älypuhelinsovellusta.

Instagramista löytyy #kynsimiitti14 tagilla kaikkien kuvia miitistä, jos haluu nähdä myös sellaisia kuvia, joita tänne blogiin ei pääse. Varsinkin Marsispossun kakusta ja Namusta on siellä lisää kuvia. Tämän postauksen kuvia on ottanut miittimme kuvaaja Tanja Karthaus.
Kiitos kaikille ihanasta miitistä toivottelee..


12 kommenttia:

 1. Voi ku upea miitti! <3 Harmi ku ei ite päässy, näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ja näyttää mahtavalta, harmi ettei ollut mahdollisuutta lähteä :( !

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä ollut upea päivä!! Harmi etten bloggaa ;) Kiva seurata mitä yhteistyötä OPIn kanssa tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi vaan pystyyn ;) OPIn yhteistyö juttuja odotan itsekkin

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! Hyvän miitin saitte siis selkeästi järkättyä! Kyllä harmittaa kun ei omiin aikatauluihin sopinut osallistuminen, koska ois ollut huippua päästä tapaamaan noin monta kynsiharrastajaa kerralla! Aiemminkin on noi pääkaupunkiseudun miitit olleet semmoiseen ajankohtaan, etten oo ikinä vielä päässyt mukaan, mutta toivottavasti vielä joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vielä joskus osuu sunkin kalenterilles sopiva ajankohta ja pääset mukaan :)

   Poista
 5. Kiitos paljon mahtavan miitin järkkäämisestä! Oli erittäin mukava olla osallisena. =))

  VastaaPoista
 6. Miitti oli kyllä niin mahtava ja onnistunut! Kiitos kaunis järjestämisestä ja vaivannäöstä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...