keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Sirot koristelut, jotka nätit myös lyhyissä kynsissä

Tein sirot kesäkoristelut kynsiini, jotka toimivat hyvin myös lyhyemmissä kynsissä. Itselläni jäi pitkissä kynsissäni paljon tyhjää tilaa. Pohjaksi halusin vaalean liilan shimmerin, mikä todella pirteä, mutta ei kuitenkaan liian räikeä sävy.


Kynsillä:

P2: Kingly gift
Nail art lakat black ja white

P2 Kingly giftin ostin Saksasta noin kuukausi siiten ja tyytyväinen olen ostooni. Peitti kahdella kerroksella ja lakassa satiinin tuntuisen pinnan lisäksi helmiäisshimmeri. Myöskin väri on hempeä ja kesäinen, joten sopii myös sellaisille, jotka eivät halua liiän räikeitä kynsiä. Koristeluissa on hieman kielon muotoja, jotka nyt tuoksuvat metsissä voimakkaina.

Alla käytetyt lakat. Välillä käytän kovettajia ja välillä kosteuttajia. Tänään oli kovettajien aika. Mavala ja OPI ovat molemmat loppumaisillaan, onneksi molempia uudet pullot kaapissa. Työkaverini sanoi eilen, ettei voinut ottaa lakkoja pois kun kynsilakanpoistoaina oli loppunut. Asia, jota ei kynsiharrastajille pääse kyllä tapahtumaan, itsellänikin varmaan seitsemän eri pulloa kun osa Saksasta hamstrattuja.2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...