torstai 19. syyskuuta 2013

Tekstuuri liukuvärjäys

Tein tekstuuri lakoilla liukuvärjäyksen kynsilleni. Tekstuurit jakavat mielipiteitä. Osan mielestä ne näyttävät rumalta hiekkapaperilta. Itsestäni se on sopivan erilainen ns perus kiiltävään lakkaan verrattuna. Pitsivaatteiden kanssa saa olla varovainen, ettei tekstuuripinta riko vaatetta. Pelkässä tekstuuripinnassa on jo koristelua itsessään, mutta halusin yhdistää kaksi eri tekstuurilakkaa liukuvärjäyksen muodossa. Laitoin vaaleamman päähän.


Kynsillä:

Rimmel: 415 Instyle coral (pohjalakkana)
Golden Rose: 64
Golden Rose: 66

Liukuvärjäyksen teko-ohje: Jos haluaa voi tehdä laittaa pohjalle värilakkaa, mikäli liukuvärjäys lakak eivät peitä tarpeeksi, ei kynttä kuitenkaan näy värilakan ansiosta. Laita molempia värejä vierekkäin mielellään muoviselle ja tasaiselle alustalle. Ota ohut tikku ja levitä värejä hieman keskenään. Ota sieni ja paina se lakkaan, jonka jälkeen kohdista kynnelle. Muista olla laittamatta päällyslakkaa, silla se tasoittaa tekstuuri pinnan.
 Rimmeliä siis tosiaan käytin vain pohjavärinä varmuudeksi, ettei kynttä näy liukuvärjäyksen alta. Mavalan Base coatista huomaa kuinka sitä on hampailla avattu, koska Mavalan pulloilla on tyypillistä jumittua. He eivät kuitenkaan pullon muotoja muuta vaikka monilla niihin hermot menevätkin, koska muodosta tunnistaa merkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...