tiistai 17. syyskuuta 2013

Pantterikynnet

Pari vuotta sitten kaiken piti olla pantteria: laukut, baarimekot, kengät ja jopa lakanatkin. Näistä ajoista on onneksi päästy yli, mutta kynsille päätin nyt laittaa pantterikuvion kun sängyssä sattuivat olemaan vanhat pantterilakanani. Kynsillä:

Butter London: The full monty
Dermosil: Muddy chocolate
Inglot: 36

Butter Londonin lakka peittää hyvin ja on 3 free lakka. Pullon muoto on sama kuin H&M:n lakoissa, mutta korkki pitää nostaa ylös jolloin sisältä paljastuu pienempi pyöreä korkki, joka on käytännöllisempi lakkaukseen. Dermosilin ruskea sävy ei ole ihan ominta värimaailmaani, jonka takia käytin sitä vain koristeluun. Inglotin koristelukynä on ollut aktiivisessa käytössä ja se pysyy hyvänä kunhan muistaa laittaa ohentajaa sekaan, ne nimittäin jankkiintuvat melko nopeasti.

Siinä vielä kynnet pantterilakanoiden päällä. 

Pantterikynsien teko-ohje: Lakataan kynnet vaalealla pohjavärillä ja annetaan kuivua kunnolla tai laitetaan pikakuivattajaa väliin, jolloin lakka kuivuu nopeasti. Tämän jälkeen ruskeen lakan siveltimen päällä tehdään pilkkuja kynnelle, jonka jälkeen dotting toolilla tehdään mustaan lakkaan dippaamalla epämääräisiä reunoja pilkuille.

Alla vielä käytetyt lakat:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...