maanantai 16. syyskuuta 2013

Ne rakkaat kynnet

Olen 21-vuotias kansainvälisen kaupan opiskelija Helsingistä. Rakastan kynsien laittoa ja niiden koristelua ja voin myöntää keräileväni lakkoja. Pidän lakkapullojen muodoista ja toinen toisiaan upeammista sävyistä. Haluan jakaa tämän intohimon kanssanne. 

Pitkät kynnet blogin nimi tulee peruskoulusta, jossa minua välillä kutsuttiin "se tyttö, jolla on pitkät kunnet ja hiukset" nimityksellä. Monien mielestä kynteni eivät olleet aidot ja osan mielestä ne olivat liian pitkät. Noitakynsiksikin niitä on kutsuttu. Kynteni kasvavat nopeasti, mutta eivät ole terästä ja niiden tulee kestää muun muassa oman hevoseni kanssa tapahtuva ratsastusharrastus ja koripallon ohjaus, joten niitä pitää hoitaa hyvin, jotta pahimmilta kynsionnettomuuksilta vältyttäisiin.

Olen yläasteelta lähtien koristellut kynsiä ja haluan, että kynnet ovat kauniit ja huolitellut. Harrastin keramiikkaa, jossa tein aina pikkutarkkoja töitä ja muutenkin olen tykännyt yhdistellä eri värimaailmoja. Kynsien koristelu on juuri sopivaa pikku töherrystä. Sitä onnen tunnetta kun kynsillä on kaunis lakkaus koristeineen.


Nauttikaa, kommentoikaa ja ehdotelkaa ideoita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...