maanantai 2. helmikuuta 2015

Kynsimiitin ilmottautumispäivämäärä selvillä

Eli kun täällä keroin tulevasta kynsimiitistä, joka on 18.4.2015 luonani Helsingissä klo 13 eteenpäin niin nyt meillä on ilmottautumispäivämääräkin jo tiedossa. Ensi maanantaina 9.2. klo 19 aukeaa ilmoittautumislomake. Yhteensä meitä tulee olemaan miitissä 16 ja meitä järjestäjiä on viisi, eli 11 mahtuu mukaan. Tähän miittiin ei tarvitse omaa blogia ja on kaikille ilmainen.

Saat osallistua, mikäli:

- oma ikäsi osuu välille 15-100
- tykkäät kynsien laitosta ja olet niistä kiinnostunut
-pystyt ilmoittautumaan sitovasti

Mitti järjestetään nyyttärimeiningeillä, eli jokainen tuo jotain syötävää tullessaan. Näistä sovitaan erikseen facebook ryhmässä, jonka luon kun kaikki osallistujat kasassa. Luvassa myös ne aina niin ihanat ja paljon odotetut goodie bagit, eli tuotepussit.  Jos innostuit tästä yhtä paljon kuin minäkin niin naputtele ensi maanantaina päivitä nappia ennen seitsemää niin pääset heti klo 19 ilmoittautumaan. Paikat saattavat mennä nopeasti. Rohkeasti mukaan myös ne, jotka eivät aikaisemmin ole miiteissä käyneet!8 kommenttia:

 1. muistutus on kännykässä :D

  VastaaPoista
 2. Pitääpä itelläki laittaa muistutus! :)

  VastaaPoista
 3. Toimiihan ilmoittautuminen myös kännykällä? :) nii ja minkä sivuston päivitysnappia pitää ränkätä, tätä vai facen? :D

  VastaaPoista
 4. Voi että.. niin houkuttava tilaisuus olisi, jos asuisin pääkaupunkiseudulla. No, todellakin vasta-alkaja olen muutenkin näissä kynsipuuhissa, joten surffailenpa blogeissa ja netissä ylipäätään hakemassa vinkkejä, niksejä, suosituksia ja inspiraatiota, sekä opettelen epäonnistumisten ja onnistumisten avulla kynsien laittoa ennen kuin näiden osaavampien ja kokeneempien seuraan tuppaudun :D Mutta onnea, iloa ja nättien kynsien ihastelua toivottelen teidän miitteihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä miittejä on tulossa jatkossakin. Liity facebookin kynsikoristelut ryhmään, siellä tiedosto jossa alueelliset kynsiharrastajat tiedosto. Voit liittyä oman alueesi kynsiharrastajien ryhmään joilla myös omia miittejä jos pääkaupunki liian kaukana. Aina tietenkin myös tervetullut järjestämiini miitteihin, taidoilla ei ole mitään väliä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...