maanantai 9. helmikuuta 2015

Ilmoittautumislomake kynsimiittiin

Alla sitova ilmoittautumislomake 18.4.2015 järjestettävään kynsimiittiin. Kynsimiitti on osallistujille veloitukseton, kunhan olet valmis tuomaan syötävää miittiin. Lisään kaikki osallistujat miitin facebook ryhmään, jossa sitten sovitaan kuka tuo mitäkin.

Miitin osallistujan täytyy olla 15v tai enemmän. Miiteissä on ollut kaiken ikäisiä, niin keski-iän ylittäneitä kuin nuoriakin. Eli kaikki rohkeasti mukaan, vaikkei olisi ennen miiteissä ollut. Tärkeintä on, että tykkäät lakata ja/tai koristella kynsiä ja haluat tutustua muihin samanlaisiin hörhöihin, koska niitä me juuri ollaan, hörhöjä, joita muut eivät ymmärrä :D

Miitti alkaa klo 13 ja se pidetään kotonani Helsingissä. Miitissä tulee olemaan goodie badit, eli sponsoroidut tuotepussit. Toivomme kuitenkin, että halu tulemiseen löytyy muiden kynsiharrastajien tutustumisen takia eikä ilmaisen tavaran perässä, ettei käy niin, että kun pussit on jaettu, talo tyhjenee. Kotiinlähdön aikaa ei ole, eli rauhassa saa jäädä yöhön asti jos haluaa.

Tarkempi ohjelma selviää lähempänä ja otamme myös ideoita vastaan. Luvassa syömistä, kirppispöytää, eli jokainen saa tuoda lakkojaaan myyntiin ja muutakin ohjelmaa.

Järjestäjina miitissä Nena, Elina, Janina, Laura ja minä. Mukaan mahtuu vielä 11 osallistujaa. Ei ole väliä onko blogia vai ei. Otamme molempia mukaan. Alla sitova ilmoittautumislomake miittiin, mutta HUOM. MIITTI TÄYNNÄ

Ihanaa päästä miittailemaan, tästä tulee kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...