sunnuntai 20. syyskuuta 2015

I love me -lippujen arvonta

Taas lähenee se hetki kun pääsee hypistelemään ja shoppailemaan I love me messuille. Olen bloggaajapassilla menossa mukana ainakin pe klo 16.30 eteenpäin ja lauantai päivän. Sunnuntainakin saatan olla paikanpäällä. Tulkaa moikkailemaan! Oman kiertelyn ohella aion mennä seuraamaan maskeerauksen ja bodypaintingin SM kisoja. Joka vuosi ollut mielettömiä bodypainting taiteiluja. Lauantaina klo 13 ja sunnuntaina klo 12.30 Fashion Loungella trendianalyytikko Susanna Björklund kertoo 2016 trendeistä. Sunnuntaina klo 13 pääsee myös kuuntelemaan Ivana Helsingin tarinaa Paola Suhosen kertomana. Itse olen kuullut Ivanan tarinan hänen siskonsa Pirjon kertomana ja mielenkiintoista olisi myös kuulla Paolan tarina. Muotinäytöksiä aion mös käydä katsastamassa.

Mielenkiintoisina näytteilleasettajina kauneuspuolella on muun muassa BM International (OPI), Isadora, Estelina (jane iredalen), Consult lady (China Glaze) ja Nordic Beauty Import (Beauty Blender).

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan I love me messuille? Arvon kaksi voittajaa, joille toimitetaan pääsylippu postitse. Sinun tulee olla blogini lukija joko Bloggerin tai Bloglovinin kautta (voit tehdä sen nyt mikäli et vielä ole). Kirjoita kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi ja mikä ohjelma tai kuka näytteilleasettaja olisi se messujen ykkönen, jonka vuoksi eniten haluaisit mennä messuille. Osallistumisaikaa on ensi sunnuntaihin eli 27.9 klo 15 asti, jonka jälkeen ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostiosoitteeseen. Voittajan tulee vastata kahden päivän sisällä viestiin, jotta saan ilmoitettua postitiedot eteenpäin. Muussa tapauksessa arvotaan uusi voittaja.

Onnea arvontaan
17 kommenttia:

 1. Ois tosi ihana päästä messuilemaan! :) Ainakin Carpelan Cosmetics pisteen ja Elf meikit aion käydä katsomassa. Tarjonta on niin laaja, että päivä menee nopeasti kierrellessä. Seuraan bloggerin kautta (HannaB).
  hanna8201@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti mukaan arvontaan :) Eniten odotan bloggaajien kirppistä, mutta kaikkea muutakin odotan innokkaasti :) Luen bloglovinin kautta nimellä Hanna
  kynsipollo@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olen lukija bloggerin kautta. Messuilla mua kiinnostaisi eniten kaikki kynsiaiheinen. OPIn lakkoja olisi ainakin kiva käydä hypistelemässä ja tietty olisi mahtavaa päästä seuraamaan rakennekynsikisoja.
  yuenkynnet(Ät)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Luen Bloggerin kautta tällä samalla nimellä.
  Kiinnostavin osio on kauneuspuoli kokonaisuudessaan ja terveysosastot aion myös kiertää tarkkaan.
  pussikarhu (at) luukku.com

  VastaaPoista
 5. Mukana! :) Kirppis kiinnostaa. :)
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Bloggerin kautta lukijana. Minua kiinnostaa erityisesti kaikki kosmetiikka, en ole koskaan kyseisillä messuilla ollut niin en oikein tiedä mitä odottaa, mutta tänä vuonna on pakko päästä kun niin paljon messuista kehuja kuullut :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Bloggerin kautta seuraan. Messut kiinnostaa kokonaisuutena suuresti, en osaa sanoa mikä kiinnostaa eniten :) aiheena ehkä luonnonmukaiset kosmetiikkajutut. Kaikki tulisi varmasti kahlattua läpi mitä päivän aikana ehtisi ;) ssuvi__@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Bloggerin kautta. Messuilla kiinnostaa kauneus sekä luennot ja unohtamatta hyviä messutarjouksia :)
  Mukana arvonnassa.
  maria.nurmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Seuraan bloggerin kautta. Messutarjouksia odotan erityisesti, sekä myös bloggaajien kirppistä :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Seuraan bloggerin kautta. Messutarjouksia odotan erityisesti, sekä myös bloggaajien kirppistä :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Bloggerin kautta luen ainakin. charmedtaisan at hotmail.com Eniten odotan kaikkea kynsiin ja kosmetiikkaan liittyvää. Esim BM International ei ole aiemmin ollut mun kanssa samaan aikaan messuilla, niin sitä ainakin nyt odotan. :) Ja Livboxin pistettä, koska toivon siellä olevan taas jonkun hyvän messutarjouksen.

  VastaaPoista
 12. Hei! Seuraan blogiasi bloggerin kautta. Hirvittävän vaikea sanoa yhtä erityistä asiaa messuilta kaikkein kiinnostavimmaksi. Kynsilakat tietenkin, mutta lisäksi muukin kosmetiikka ja vaatteet... messutarjoukset ja aika ihan vain itselle.
  emilia_etholen@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Seuraan bloggerissa. Messuilla kiinnostaa kaikki kosmetiikkaan liittyvä yleisesti
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Bloggerin kautta seuraan ja messuilta odotan kukkaroa houkentavia messutarjouksia! :D
  Piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukaan kivaan arvontaan! Hyvät messutarjoukset kiinnostavat aina =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mukaan kivaan arvontaan! Hyvät messutarjoukset kiinnostavat aina =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Olen blogisi lukija nimellä Ansu
  Messutarjouksia lähden metsästämään kuntokeskuksilta, eli liikuntakeskukset.
  ansuliini1982(at)gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...