maanantai 2. maaliskuuta 2015

Jane Iredale bloggaajailta

Olin eilen Estelinan bloggaajaillassa, jossa tutustuttiin tarkemmin Jane Iredalen tuotteisiin. Jane Iredalen maahantuoja Pauliina Larameé esitteli tuotteita ja hienointa oli kuulla tuotteiden ainesosista. Se kun yleensä jää läpikäymättä tuote-esittelyissä. Tuotteissa on puhdasta mineraalia eikä niitä ole testattu eläinkokein. Samalla kun keskusteltiin ainesosista niin naposteltiin hedelmiä ja juustoja.Marialle tehtiin ensimmäinen meikki Jane Iredalen tuotteilla. Tuotteita käytettiin vain muutama tippa niiden riittoisuuden takia. Lopputuloksesta tuli kaunis.


Raili Hulkkonen tuli tekemään seuraavan meikin ja kertoi myös hyviä vinkkejä meikkaukseen. Ilta oli todella mukava, kiitos Pauliinan, Railin ja muiden kauneusbloggaajien.


Mukaan saatiin Jane Iredalen täysikokoinen PurePressed Base, jossa 20 SPF suojakerroin ja P++ -suoja sekä POMMIST kosteussuihke, joka pitää meikin hyvin paikoillaan. Lahjapussista löytyi myös huulikiiltoa väriltään Sangria ja luomiin Brown silk sävyistä voidemaista luomiväriä. Näitä tullaan näkemään vielä myöhemmin meikeissäkin. Innoissani olen kyllä näistä tuotteista, varsinkin tuosta PurePressed Basesta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...