maanantai 5. tammikuuta 2015

Tallinnasta kukkia, koruja ja kosmetiikkaa

Käytiin uudenvuoden jälkeen taas Tallinnassa. Oltiin varattu isompi hytti tällä kertaa, jotta mahtuisi kunnolla liikkumaan. Hyttihän ei ole pakollinenTallinnan mentäessä ja harva sitä varaakaan, mutta itse tykkään kun saan tavaroille paikan eikä niitä tarvitse sitten Tallinnassa kanniskella. Meillä on yleensä lentolaukku mukana, jossa on eväät. Nämä pystyysyömään rauhassa omassa hytissä, eikä tarvitse maksaa laivahinnoista ja huonosta laadusta. Eli se raha mikä säästetään ruuassa, käytetään hyttiin. Hyttiin jätetään myös lentolaukku ja Tallinnaan otetaan vain pienikäsilaukku, jossa lompakko. Paluumatkalla voi punkut ja muut ostokset laittaa lentolaukkuun, jolloin niitä ei tarvitse kantaa.


Tällä kertaa kynsilakat jäi hyllyyn kun ei löytynyt sellaista pakko saada -lakkaa. Sen sijaan ostin ison luomiväripaletin, jota voin käyttää hyvin nakedin paletin kanssa. Pohja Nakedilla ja tuosta kaunis väripilkkulisä meikkiin. 

Käytän jonkun verran kukkia hiuksissa, toimivat hyvin pitkien hiusten kanssa. Käytän myös taustana kynsien kuvaamisessa. Yksi punainen ja yksi valkoinen. 

Nuo korvikset olivat niin nätit. Rakastan helmiä ja nuo olivat melko naiselliset, mutta kuitenkin tyylikkäät. 

Hyvin alkoi uusi vuosi.2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...