sunnuntai 21. syyskuuta 2014

1v vauva

Vuosi on pitkä tai lyhyt riippuen mihin vertaa. Oma blogin on nyt yli vuoden ikäinen ja sinä aikana on tapahtunut hurjaa muutosta niin blogin kuin itsenikin suhteen. Blogissa kynteni mitta sen kun on kasvanut välillä jopa liiankin pitkäksi, mutta onneksi koristeluissa on menty eteenpäin. 

Lakkamäärä sen kun kasvaa ja nykyäänkän kotoani löytyy jo oma kynsipistekkin, jota ei vuosi sitten ollut. Kuvat otetaan nykyään lightboxissa kahden päivänvalolampun auttamassa kuvausta. Ensimmäiset kuvathan tuli otettua ikkunalaudalta. Kaunespuoli on myös saanut jalansijaa blogissani

Itse olen vuoden aikana siirtynyt koulunpenkiltä työelämään, B2B yritykseen, jossa todella viihdyn. Tosin se on verottanut blogiaikaa viimeaikoina, mutta eiköhän tähän totuta ja aikaa saada kaikelle riittämään. 

Parasta tässä blogissani on, että pääsen jakamaan kynsi- ja kauneushömpötykseni sellaisille lukijoille, jotka ovat myös niistä kiinnostuneita. Kotiini tullaan ihmettelemään 300 lakan kokoelmaa ja varsinkin miespuolisilta tulee järkytys ja epäusko kasvoille. Harrastuksia on erilaisia ja tätä harrastusta pidetään outona ja kalliina, vaikka on paljon edullisempaa kuin toinen harrastukseni, hevoseni, jonka vierellä tämä kynsihömpötys on puoli-ilmaista. Onneksi on kynsi- ja blogisiskoja, jotka aina ymmärtävät. 


Ylläoleva kuva kynsibloggaajien miitistä, jonka järjestin kotonani yhdessä Suvin ja Hannan kanssa keväällä.

Nyt tulevana vuonna kehitytään paremmiksi koristelijoiksi, haetaan vakaampaa kättä, suunnitellaan mahdollista hiusten muodonmuutosta, tehdään erilaisia kampauksia jne. 

Kohti taaperoikää! 


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...