lauantai 2. toukokuuta 2015

Kynsimiitti

Aivan mieletön hulina ja vilinä oli toissa viikonloppuna kun 15 kynsihullua kokoontui luokseni miittailemaan. Kaikki mahduttiin meidän ison ruokapöydän ympärille taitelemaan nimilappuja ja sen jälkeen popsimaan kaikkia ihania ruokia mitä jokainen oli tuonut. Löytyi ihania hedelmiä, vihanneksia, piirakoita, kakkua, kakkutikkareita, muffineja ja Cloetta oli sponssannut uutuuskarkkeja, eli Buugi Aakkosia (kuva täällä) ja minttusuklaapötkön (kuva täällä) jokaiselle. Tutustuttiin toisiimme samalla kun täytettiin vatsojamme. Osa oli bloggareita ja osa kynsiharrastajia.Marina piti meille mukavat OPI Partyt, joissa saatiin testata kaikkia tuotteita. Kädet saivat kunnon tehohoidon siinä kuorinnan, kynsinauhaöljyn ja käsirasvojen lopassa. Oli muuten kädet aikamoiset vauvan pyllyt tuon jälkeen. Marina myös kyseli vähän tietämystämme OPIn historiasta ja viime miitissämmehän nämä kaikki faktat oltiinkin käyty läpi mutta niin vain vuosiluvut ja paikkakunnat olivat hienosti unohtuneet. Sentään muistin, että alunalkaen mies kaiken takana.
Tämän jälkeen sisustusbloggaaja Suvi tuli kertomaan meille tasapainottavasta öljystä, joka vaikuttaa solutasolla poistaen piilevän tulehduksen. Meistä 95% kärsii piilevästä tulehduksesta ja sehän ei ulospäin näy. Tasapainottava öljy myös estää omega 6:n imeytymistä kun sitä nykyruokavaliosta liika saamme. Jos kiinnostaa niin laita meiliä, itsehän käytän näitä.
Hesarin artikkeli hiljaisesta tulehduksesta
Äiti yrittää blogin käyttökokemukset ja testitulokset
Video tilanteesta ja tuotteesta

Esittelyn jälkeen pidettiin lakkakirppis ja jaettiin goodie bagit. Jokaiselle oli oma pussukka ja boksi, kun kaikki tuotteet eivät samaan mahtuneet.

Miittisponssit:


Berner: Isadoran geelilakat: värillinen ja päällyslakka
Avon: kaksi kynsilakkaa sekä kaksi eri sivellintä
CyberShop: kynsienkoristelu tarvike esim. koko kynnen tarrat, glitterit, pitsit (jokaisella vähän erilainen)
KoneHelsinki: kynsilakka
Kynsitukku.com: käsirasva näytteet, strassit, pieni kynsiöljy, seepra viila, pieni purkki glitteriä. + alennuskoodi
Cloetta: Center –suklaapötkö ja tarjolla olleet uutuus karkit: buugi aakkoset
Elliina – Kauneus- ja Kynsistudio: banaaniviila ja manikyyritikku
Oriflame: valkoinen lakka ja mattapäälyslakka
Mereneid: folio, glitteripurkki (+ testerigeelit, geelisiveltimet ja uv käyttöinen folioliima)
Ninja: Sinfulcolors kynsilakka (seikkaili postissa vielä miitin aikana)
Depend (sama tilanne kuin Ninjalla)

Goodie bagien jälkeen höpöteltiin, tutustuttiin lisää, syötiin uudestaan jne iltamyöhään asti. Oli todella mukava miitti ja ensi keväänä järkkään taas jonkunlaisen miitin uudestaan. Nyt oli toista kertaa luonani ja miitissä päätin, että saa muodostua joka keväiseksi perinteeksi. Miltäs kuullostaa?
2 kommenttia:

  1. Varmasti ihana miitti saa tavata samanhenkisiä ihmisiä

    VastaaPoista
  2. Eihän sitä nyt kahta ilman kolmatta :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...