perjantai 28. helmikuuta 2014

Himos viikonloppu

Mennään työporukalla Himokselle viikonlopuksi ja alunperin tarkoitus oli lasketella, mutta kun on ollut niin lämmintä niin en tiedä himottavatko mäet. Nähtäväksi jää. Lenkkivaatteet mukana varuilta ja tietty pari kynsilakkaa.

Huomenna on tiedossa vierasbloggaaja postaus, joka molemminpuolinen eli itsestäni ja blogistani löytyy myös tietoa jonkun blogissa huomenna.

Ihanaa kun rupee valostumaan niin pian saa otettua jo kynsikuvat ulkona. Sitä odotellessa. Kovasti odotan jo kynsibloggaajien miittiäkin, joka pian tuloillaan.

Pidetään kaikki hyvä viikonloppu. Lakkaillaan kynsiä, ulkoillaan, pidetään asenne positiivisena ja nautitaan pienistä hetkistä.


sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Secrets

Kaikilla on salaisuuksia ja niitä voi olla monenlaisia. Tänään esittelen kaksi erilaista Secret tuotetta. Toinen blogin kautta ja toinen ystävän kautta tulleeseen Secrettiin. Aloitetaan blogin kautta tulleeseen, eli Cleopatras Secret on kuukausittain tuleva kosmetiikkaboksi, josta lisätietoa täällä. Tammikuun boksi jäi jostain syystä kokonaan tulematta ja helmikuun boksi luvattiin tulevaksi ystävänpäivänä. Nyt viikkoa myöhemmin eli eilen saapui helmikuun boksi ja olin todella yllättynyt, ettei sitä tarvinnut noutaa lähimmästä postista vaan tuli suoraan kotiin.


Boksi tuli rikkinäisenä ja pelkäsin, että jotain puuttuisi, mutta onneksi (toivottavasti) kaikki tuotteet olivat tallessa.


Sisältä paljastui neljä täysikokoista ja erittäin mielenkiintoista tuotetta.


NYX peitevoide

Itselleni tuli sävy tan, eli rusketus, joka tähän aikaan vuodesta on liian tumma sävy, mutta tätä tuotetta tulee varmasti käytettyä kesällä ja syksyllä, koska olen kunnon auringonpalvoaja niin sävy silloin juuri oikea. Itse en pitkillä kynsilläni yltänyt tuotteeseen, joten levitin oikeaoppisesti siveltimella.


 Vasemmalla siveltimen avulla suoraan vedetty linja ja oikealla levitetty versio, eli tummuuden saa itsekkin valittua. Tämä on paksumpaa, joka juuri oiva finneille ja muille epäpuhtauksille. Ohuempana kerroksena peittää punoituksen. Tämä sopii varmasti parhaiten niille, joilla finnejä tai aknea kasvoissaan.


BareFaced Mineral Bronzer Fairy Princess.

Todella riittoisa aurinkopuuteri. Halusin kokeilla vähän kädelle minkälaista tuote on ja yllätyin, kuinka pimenttistä se on. Kuulaan ihon toivojille, on tämä sopiva tuote. Tuo kasvoihin eloa kevyellä shimmerillä ilman, että kasvot näyttäisivät discopallolta.


Pure Konjac Sponge

Ihmesieni, joka puhdistaa lian ja meikit kasvoiltasi. Tuote on luonnonmukainen, koska se on kasvin juurta. Tuote on kuivana kova, mutta kun sen laittaa lämpimän veden alle pehmenee ja kasvaa ihmesieni hämmästyttävästi.



Sieni sopii hyvin käteen, enkä tiedä minne sienen syvyyksiin puuterini meni, mutta se lähti kasvoiltani kun kevyesti kasvojani sienellä putsasin. Tämän takia on tärkeää huuhdella sieni käytön jälkeen. Jätin sienen kuivumaan ja taas kovettumaan kun itse nautin puhtaista ja raikkaista kasvoistani. Yleensä kasvojen pesun jälkeen joudun rasvaamaan kasvot heti, kun niitä alkaa kiristämään, mutta nyt ei tarvinnut. Iho tuntui pehmeältä.


Benecos Spice me up

Pidän Benecosin kynsilakoista ja niitä löytyy lakkakaapista ennestäänkin. Lakoissa on vain ohut suti sekä pieni ja paksu korkki, jotka eivät tee lakkaamisesta helppoa. Onneksi koostumus on todella hyvää. Tuote peittää melkein yhdellä kerroksella ja kuivuu nopeasti ilman pikakuivattajaakin. Sävynä Spice me up on hieman murrettu punainen, joka sopii moniin niin juhliin kuin arkeenkin kun ei pistä silmään. Hyvä lakka aikuisempaan makuun. Lakka ei sisällä tolueenia eikä formaldehydeja, mikä saa itseltäni lakalle suuren plussan.



Boksin tuotteet miellyttivät ja olin tyytyväinen, kuinka laadukkaita tuotteita boksista löytyy. Kun boksin tilaa saa myös alennusta heidän sivuillaan olevista tuotteista, eli juuri niistä tuotteista joita boksistakin löytyy, mikä on todella kätevää, koska ihastuessaan tuotteeseen voi sitä tilata edullisesti itselleen lisää.

Sitten siihen toiseen Secret tuotteeseen.


Sain ystävältäni alla olevan kirjan ja näin vasta 50 sivua luettua en voi kuin todeta sen olevan mielenkiintoinen. En oikein tiedä mitä siitä ajattelisin, uskonko vaiko en. Jatkan lukemista ja katsotaan millainen mielipide on kirjan luettua. Jos olet lukenut tämän kirjan, niin millaisia ajatuksia se herätti? Tämähän on Amerikassa erittäin suosittu ja luettu kirja.


tiistai 18. helmikuuta 2014

Sisäistä terveyttä MSM ja Chia

Kun syö terveellisesti, vaikuttaa se ulkoisesti muutenkin kun kiloissa. Ajattelin esitellä tänään lisät ja ihmeaineet, joita nautin sisäisesti, jotta ihoni, kynteni, hiukseni ja kroppani voivat hyvin. Nuorempana halusin ehdottomasti ravitsemusterapeutiksi, mutta en ole kovinkaan läheisessä suhteessa kemian kanssa, joten se jäi. Olen kuitenkin todella kiinnostunut erilaisista ravitsemukseen liittyvästä, paljon pientä ihanaa nippelitietoa. On ihanaa kierrellä kaupassa ja lukea tuotteiden ainesosaluetteloita ja pohtia mitä tekisi mieli. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että söisin aina superterveellisesti ja laskisin kaloreita. Syön niin paljon kuin huvittaa ja herkuttelen varsinkin salmiakilla, mutta perusruokani on terveellistä ja samalla tylsää.



Syön aamuisin, aamupäivisin ja lounaalla paljon, jolloin iltaisin ei ole nälkä ja syön vain jotain pientä, jotta ei tule iltaherkuteltua ja aamulla olisi taas nälkä. Välipalana töissä on aina appelsiini, jotta saisin päivän c-vitamiinit, koska muuten ne unohtuvat ja koska c-vitamiini on vesiliukoinen ei se varastoidu kehoon.

Hevosten ruokien ja lisien perään ollaan todella tarkkoja ja itsekkin olen ostanut pitkää purkkiriviä hevoselleni. Hevospiireissä on jo melko pitkään syötetty MSM:ää hevosille, joka lasketaan ihmisten superfoodiksi. Monet tallinpitäjät ovat syöneet MSM:ää ja Chian siemeniä hevosten purkeista, koska ne ovat aivat samaa tavaraa, vain edullisempia hevoskaupasta ostettuna. Viime kesän hevoseni joi myös ihmisten aloe vera juomaa, eli kaikki syödään samoista purkeista. Hevosten maha on herkempi kuin ihmisten, joten hevosten ruokia on ihmisten turvallisempi syödä kuin hevosen ihmisten ruokia.

Ostin itselleni MSM:ää ja Chian siemeniä. Hevoseni on syönyt jo useamman vuoden MSM:ää ja nyt itse esitestaan Chian siemenet, jonka jälkeen tilaan niitä hevosellenikin. MSM:ää on kehossamme jo valmiiksi ja se on tärkeä osa keratiinin, kollageenin ja elastaanin muodostumisessa. Näin ollen on tärkeää hiusten, luuston, lihaksiston, nivelten ja ihon hyvinvoinnille, jotta sitä varmasti olisi kehossamme tarpeeksi. Muutamat polvivaivaiset vanhukset ovat kertoneet MSM:än auttaneen heillä. Oma hevoseni syö sitä nivelrikkoonsa, jonka myötä nivelrikko ei enää häiritse häntä ja meno välillä liiankin vauhdikasta. Pitkistä kynsistä ja hiuksista haaveilevat, suosittelen syömään tätä. Mehun sekaan pieni teelusikallinen päivässä on ollut oma annostukseni, oikea tieto kannattaa katsoa jostain luotettavasta lähteestä.


Chian siemenet eivät monelle ole yhtä tuttuja kuin MSM. Chian siemenissä on proteiineja, kuituja, antioksidantteja ja vitamiinejä. Auttaa ruuansulatuksessa ja lisää muun muassa hiusten kiiltoa. Entinen työkaverini aloitti syömään chiaa kun olin sitä suositellut ja viikon päästä hän kertoi kuinka kävi koko ajan vessassa kun vatsa toimi ja vyötärö kapeni kun turvotusnesteet lähtivät liikkeelle. Itsekkin huomaan kuinka vettä tekee mieli juoda ja nopeasti se tulee läpi. Nyt pitäisi hevosellekkin saada ostettua oma säkki.



Kummitäti toi kuivattuja mustikoita ja karpaloita, jotka nyt iltaherkkuina.

Onko sinulla kokemuksia MSM:stä ja Chian siemenistä, kuinka toimineet? Syötkö jotain muita terveysjuttuja? Saa suositella.

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

"Save water drink champagne" ja muita lahjoja

Meillä on pidetty tänään leipomispäivää isolla porukalla. Ollaan tehty saaristolaisleipää, suklaamuffinsseja ja cake popseja. Kummitätini antoi leivonnan yhteydessä syntymäpäivälahjaa, samaten kuin ystäväni, jotka eivät juhliini päässeet. 


Korkokengän mallinen kakkulapio, "her ladyship" muki, kasvovesi ja kiharrusainetta, Guessin tuotteita, Lumene CC peitevoide, magneetti ja Essien lakka. Kasvovesi oli melko hajuton ja geelimäinen. Tuote ei sisällä alkoholia ja on raikkaan tuntuinen. Hiuksiin suihkutettava muotoilusuihke ei sisällä silikoneja ja lupaa, että pelkästään kuiviin hiuksiin suihkuttamalla saa sormin muotoiltua itselleen kiharat. Itselläni kun on luonnonkiharat hiukset, vaikka näin pitkänä ovatkin melko suorat, suihkutin kuiviin hiuksiini tuotetta ja pöyhensin vähän niin kiharaa alkoi muodostumaan. Aivan suoriin hiuksiin tuskin toimii, mutta kiharuuten taipuvilla ihan toimiva tuote. Ainoa vaan, että haju on todella outo, tuntuu, että hiuksen haisevat lehtipuulle. Itse suihkutin päälle yhden suihkauksen hyväntuoksuista hiustuotetta, niin haju peittyi. 


Korvakorut ja rannekoru


Tuo korkokengän muotoinen kakkulapio on todella ihana. Istuu hyvin käteen, pysyy itse pystyssä, jolloin ei tarvitse miettiä miten sen kakun viereen saa ja on kaiken lisäksi tyylikäs. Lumenen CC perhe on nyt kasassa kun puuteri ja meikkivoide ovat jo olleet käytössä ja nyt on peitevoidettakin. Laitoin tuotetta kasvojen oikealle puolelle, jolloin näkisin eron. Kaikki puna peittyi ja iho oli tasaisen värinen. Ainoa, että se väri oli hieman harmaaseen taittava, mutta puuterin jälkeen lopputulos oli tasainen ja kaunis.


Essien Tart deco on koostumukseltaan hieman kevyempää, joten sitä tulee laittaa 2-3 kerrosta peittääkseen. Lakka on keväisen sävyinen, joka miellyttää itseäni todella paljon. Tämän värisiä kynsiä tullaan näkemään kevään ja kesän aikana useampia. Kesän suosikkisävyni.




perjantai 14. helmikuuta 2014

Tutoriaali: ystävänpäiväkynnet

Hyvää ystävänpäivää kaikille. Sen kunniaksi päätin jakaa koristeluita tutoriaalin merkeissä. Koristelun kuviona on puu, joka kasvattaa sydämiä kuin omenoita. Kun sydän on valmis, tippuu se maahan poimittavaksi.


Lakkaa kynsi valkoisella ja anna kuivua. Voit myös halutessasi lakata vaaleansinisellä tai vaaleanpunaisella, jolloin tausta saa hempeän värin.


Ota ohut sivellin, jonka kastat ruskeaan lakkaan ja maalaa puu kynnelle aloittaen alhaalta juurista. 


Ota ohueen siveltimeen punaista lakkaa ja töpötä oksiin palleroita. 


Maalaa kaksi sydäntä ilmaan niin, että ne näyttävät tippuneen puusta.


Töpötä siveltimellä lopuksi vihreää ruooa kynnen kärkiin ja muista laittaa myös puun päälle, jolloin puu näyttäisi kasvavan ruohon välistä.

Käytetyt lakat:





maanantai 10. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkynnet

Olin viikonloppuna ratsastajan kehonhallinta kurssilla, jossa tunti teoriaa, tunti jumppaa treenaten syviä keskivartalon lihaksia ja päälle kahden hevosen ratsastukset. Keho vaan tärisi "jumppatunnin" jälkeen, joten hauskuus oli kaukana kun kaksi hevosta odotti ratsastusta. Seuraavana aamuna tiesi tehneensä. Fiksuinta olisi ollut pitää lepopäivä, mutta itsehän suuntasin ystävieni kanssa laskettelemaan. Päivä rinteessä ja illalla venyttelyjen unohdus, niin tänään ei olla paljoa rappusia alas tultu.


Ystävän kanssa mäessä. Mulla oli sininen päivä eilen kun monot ja takki molemmat siniset. Koska tänään lihakset yrittäneet palautua viikonlopusta niin parasta oli olla rauhassa ja lakata kynsiä. Perjantaina on ystävänpäivä ja sitä ennen tiedossa on töissä tapahtumaa ja normaalin työn lisäksi kaksi eri iltatyötä, joten tässä välissä ei paljoa kynsiä lakkailla niin laitoin jo nyt kynnet perjantaikuntoon.


Tekstuurilakoilla liukuvärjäys ja kärkiin pieni kultainen siivu. 

Kynsillä:

Zoya: Arabella
Zoya: Carter
Zoya: Tomoko

Arabella levittyi tarkasti ja peitti jo yhdellä kerroksella, joten en toista edes laittanut. Carteria töpöttelin sienellä kärkiin, joten en pysty peittävyydestä sanomaan, mutta esiin tuli hieman valkoista raetta kun sitä kynnellä enemmän töpötteli. 



Ystävät ovat lähellä toisiaan, siksi liukuvärjäys ja kaikki lakat samaa merkkiä. Ystävät ovat erilaisia, mutta heillä on jokin yhteinen tekijä tai oma juttu, jolloin juuri se ystävyys on ainutlaatuinen. Perjantaita odotellessa.

Alla käytetyt lakat:




perjantai 7. helmikuuta 2014

Kun ruoka voittaa kynnet

Vietin siis viikko sitten 22-vuotissyntymäpäiviäni ihanien ystävieni kanssa. Ystävien avustuksella laitettiin 1,5h ruokia esille samalla tietenkin mussuttaen niitä masuun. Onneksi jotain jäi pöytäänkin. Juomapuoli pysytteli shamppanjassa ja viinissä, jonka takia ruoka siihen sopivaa. Leipäjuusto-tomaatti-viinirypäle tikkuja, katkarapuja, guacamolea, ruisnachoja sitruuna-tilli levitteellä ja graavilohella, oliiveja, melonia parmankinkku ympärillä ja tietenkin juustoja.


Oli kyllä mukavaa. Innoissani odotan ystävänpäivää, jolloin nähdään taas porukalla ruoan merkeissä. 

Työskentelen keskustassa ja käydään perjantaisin työporukan kanssa ulkona lounaalla. Saa ehdotella hyviä ruokapaikkoja kamppi-ruoholahti alueiden lähettyviltä. Tänään oltiin Fredrikinkadun Fuku sushissa, joka on pieni siisti paikka ja ruokaa paljon. Lounasbuffet maksoi 12,90€ ja tarjolla oli n. 16 erilaista sushia, thaimaalaista ruokaa ja salaattipöytä. Söin itseni aivan liian täyteen, mutta kun ruoka oli niin hyvää. Ei ollut työporukka turhaan kehunut tätä paikkaa. Paras tähän mennessä ollut sushipaikka todella ystävällisellä henkilökunnalla.

Nyt viikonloppuna tiedossa ratsastajan kehonhallintakurssia, Apassionataa ja laskettelua. Katsotaan sunnuntaina, missä kunnossa kynnet ovat vauhtiviikonlopun jäljiltä, käsirasvan pidän mukana.



torstai 6. helmikuuta 2014

Tutoriaali: 5min pikakoristelut

Pari viivaa, strassi ja valmis. Nyt tulee tuto, jonka voi tehdä kaikkien värilakkausten päälle. Tarvitset mustaa ja valkoista lakkaa, ohuen siveltimen, hammastikun ja strassin.


Lakkaa kynnet haluammallasi värillä ja anna hetki kuivua. Laita mustaa lakkaa muovialustalle ja dippaa sivellin siihen. Maalaa siveltimen avulla kolme viivaa kynnen kärjen reunasta lähtien.


Tee sama valkoisella lakalla, eli siveltimen avulla kolme viivaa samasta kulmasta lähtien. Ota läpinäkyvää lakkaa ja laita sitä kynnen kärjen reunaan siihen kohtaan, jossa viivat yhdistyvät. Kasta hammastikua vähän lakassa ja nosta strassi sen avulla kynnelle. Laita lopuksi pikakuivattajaa/päällyslakkaa.



Pikakoristelut tehty. Alla kuva käytetyistä lakoista.


tiistai 4. helmikuuta 2014

Miss Universe Suomineito tyylillä

Kynsillä Miss Universe suomineito tyylillä. Halusin laittaa kynsilleni paijauslakkaa yhdistäen sitä siniseen. Nyt kun lunta on kunnolla niin pidetään talviteemaa yllä sinisellä tuoden mukana kevään kukkaa.  


Kynsillä:

OPI: The gown needs a crown
strassit
water decals


Tuli otettua tunnelmakuvaa strasseista.


OPI The gown needs a crown peittää kahdella kerroksella ja jättää erilaisen pinnan kuin normaalit lakat. Kuvasta se ei tietenkään välity. Koristelin sinisillä kukilla ja kukkien sävyisillä strasseilla. Olen lopputulokseen tyytyväinen ja sopivat hyvin töihin. Selkeät eivätkä herätä liikaa huomiota.


Alla käytetyt tarvikkeet:


maanantai 3. helmikuuta 2014

Pitkät Kynnet on kuukauden blogi Pink Bubblessa

Pitkät Kynnet blogi valittiin Pink Bubblessa kuukauden blogiksi ja haastattelu, jossa kerron blogistani ja mikä on ollut parhain hetki ja mikä raskainta blogin pitämisessä, löytyy nyt täältä. Käy lukemassa.


sunnuntai 2. helmikuuta 2014

IsaDoran peeloff tositestissä

Hankin itselleni jo ennen joulua IsaDoran peel off lakan, joka on siis tarkoitus laittaa värilakan alle ja poistua kynneltä yhtenä isona laattana, mutta vasta kun itse haluaa. Osalla ongelmana on, että on irronnut itsestään ennen aikojaan, joten halusin odottaa, että teen jotain sellaista, jossa voin oikeasti kertoa toimivuudesta.

Laitoin IsaDoran Peel offia maanantaina yhden kerroksen kynnelle ja annoin kuivua kunnolla ennen värilakan laittamista. Tiisaina olin Flamingo Spassa vesiliukumäissä, höyrysaunassa, suola-altaassa, tervasaunassa, biosaunassa, aromasaunassa ja lämminvesialtaassa. Torstaina vedin lapsille koripalloa sekä siivosin ja perjantaina vietin syntymäpäiviäni kokkaillen kaikkia herkkuja. Kynnet ovat olleet kovalla rasituksella, mutta siltikään eivät lakat lähteneet.


Peel off ei lähtenyt viikon aikana irtoilemaan todennäköisesti sen ansiosta, että laitoin sitä vain yhden kerroksen. Poistaessani osa kynsistä lähti kokonaisina laattoina ja osassa sai ottaa irti useamman laatan.



Jos Peel offia laittaa liikaa, irtoaa se ennen aikaisesti ja jos liian vähän, ei se irtoa kunnolla. Eli oikea määrä löytyy itse testaamalla omille kynsilleen, koska jokaisen kynnen kuivuus, laatu ja muut ominaisuudet ovat erilaiset. Itselläni pitää laittaa yksi paksumpi kerros tai kaksi ohutta, jotta Peel off toimii oikein.



Miten itselläsi on Peel off toiminut?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...